3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 10:15

23.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbrojovka si poradila s Lanžhotem


Branky


8

Zbrojovka dala zapomenout na poslední kola a o třech bodech rozhodla už během prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Brňané šli do vedení po čtvrthodině hry. Odraženého míče se ujal Němec, předložil jej Kamenskému a ten povedenou ranou zpoza vápna otevřel skóre - 1:0. Za další dvě minuty bylo pro domácí ještě veseleji. Kryštůfek našel nákopem Purriniho, ten prodloužil na volného Matulu a nejlepší střelec Zbrojovky zakončil svůj únik přesně - 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

V 58. minutě šli Lanžhotští navíc do deseti, protože se za protesty nechal vyloučit Krč. Převahy využil domácí tým deset minut před koncem. Šmid parádně našel rozběhnutého Macha a ten po kličce gólmanovi stanovil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


FC Zbrojovka Brno B
FC Zbrojovka Brno (web): Brněnský B tým zvládl souboj o druhou příčku, když na domácím hřišti v Bystrci porazil Lanžhot 3:0. Brňané tak mají v tabulce na Lanžhot čtyři kola před koncem šestibodový náskok.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Oproti minulému utkání se nám vrátili do sestavy Krč s Kosorinem, ale jak naschvál onemocněl Peter Balážik. Stejně jako minule, ani tento zápas nám nevyšel. Bohužel, první poločas jsme nezvládli ani defenzivně, ani ofenzivně. Ve druhé půli jsme se trošku zvedli, ale pak přišla po hodině hry červená karta za hrubší nadávky Jakuba Krče směrem k rozhodčímu a bylo po utkání. V závěru, když jsme hráli vabank, jsme inkasovali ještě potřetí. Nebylo to dobré, ale věřím, že se od posledního zápasu alespoň odrážíme ode dna. Zbrojovka tentokrát nehrála ani tak dobře, jako u nás. Ale my, pokud nebudeme alespoň na devadesát procent kompletní, tak v této soutěži nebudeme dominovat tak, jak tomu bylo tři čtvrtiny sezóny.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - M. Kamenský [-] , F. Matula [-] (88. D. Bílý [-] ) , D. Peška [-] , D. Purrini [-] (77. D. Kotásek [-] ) , V. Šmíd [-] , M. Mach [-] (83. S. Vantuch [-] ) , K. Konečný [-] , M. Vyletel [-] , L. Kryštůfek [-] , P. Němec [-] (88. I. Kostrůnek [-] )

TJ Sokol Lanžhot
J. Trubač [-] - P. Mikúšek [-] , M. Kosorín [-] , E. Burac [-] , T. Kollár [-] (80. T. Morávek [-] ) , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Kleiber [-] (80. R. Balážik [-] ) , J. Krč [-] , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

ŽK: 35. L. Kryštůfek , 56. M. Mach - 35. M. Kosorín , 90. P. Šenk , 92. P. Mikúšek . ČK: 58. J. Krč .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: SVOBODA Ladislav - FABEŠ Roman, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích