1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2022 17:30

22.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pouťový zápas pro hosty ze Startu


Branky


6

Brněnský Start loupil na žďárské pouti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Pouťový zápas začal lépe pro domácí a Šerý v 9. minutě poslal střelou z dvaceti metrů žďárské do vedení - 1:0. Hosté ale neznervózněli a ihned po inkasované brance dvakrát zahrozili, ale branku domácích netrefili. Ve 24. minutě již bylo ale vyrovnáno. To rohový kop poslal hlavou do branky z malého vápna nikým nehlídaný Smejkal - 1:1. V 32. minutě to zkoušel z 25 metrů Mach, ale brněnský gólman vyrazil jeho střelu na roh. Závěr poločasu patřil Startu, ale několik centrovaných míčů domácí obrana vyřešila. Do šaten se šlo tedy za nerozhodného stavu.

Hosté po přestávce rozhodli

Druhý poločas opět začali lépe domácí a Šerý v 57. minutě orazítkoval břevno brněnské branky. Další průběh zápasu mnoho vyložených šancí nepřinesl, a tak rozhodlo jedno okénko v obraně domácích. To potrestal v 74. minutě Havlín, který v samostatném nájezdu z levé strany přesně zakončil svoji akci střelou na zadní tyč - 1:2. Závěrečná snaha domácích k brance nevedla a hosté si tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Fabeše odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Vyrovnaný zápas. Kluci si sáhli na dno a hosté nakonec byli o gól šťastnější. My jsme své šance v branku nepřetavili.

TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): Netradičně v pátek jsme odehráli další mistrovské utkání, soupeřem nám byl Źďár nad Sázavou. Tentokrát jsme nenavázali na kvalitní výkony z předešlých zápasů. Už v 7. minutě musel střídat značně otřesený Ondra Doubravský poté co ho kopl soupeř do hlavy. Utkání přineslo spíš boj než fotbalovou krásu. Domácí šli do vedení po jedné z mála pohledných akcí. My jsme vyrovnali Adamem Smejkalem, který se trefil hlavou po rohovém kopu. Další šance jsme si nevytvořili, výjimkou byla naše rychlý akce na jeden dotek, po kterém šel sám na gólmana Dominik Havlín, který chladnokrevně zavěsil a rozhodl o našem vítězství.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - M. Šerý [-] (83. A. Homolka [-] ) , T. Otava [-] (83. J. Dvořák [-] ) , R. Kunstmüller [-] (70. A. Starý [-] ) , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , A. Mach [-] (70. D. Novotný [-] ) , P. Fiala [-] , T. Peňáz [-] , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (46. D. Požár [-] )

TJ Start Brno
J. Andres [-] - A. Smejkal [-] , M. Sedlo [-] , M. Avdić [-] - D. Havlín [-] , M. Pařízek [-] , O. Doubravský [-] (7. D. Frimmel [-] ) , V. Ryšavý [-] , P. Dovhanyuk [-] (87. Š. Žalud [-] ) , M. Hubr [-] - P. Musil [-] (59. J. Pluháček [-] )

ŽK: 5. J. Henzl , 18. P. Fiala , 43. T. Otava , 51. M. Šerý , 72. R. Sodomka , 74. Č. Vitásek - 66. A. Smejkal , 79. M. Hubr , 81. J. Andres .
Počet diváků: 217. Rozhodčí: FABEŠ Roman - KRONDRÁF Jan, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Petr Bohun
Tip experta: výhra hostů

START má na jaře dobrou formu a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů