5:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2022 10:15

21.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín bere tři body


Branky


26. M. Holek (p.) , 37. M. Holek , 41. P. Bohun , 52. P. Dressler , 79. O. Sukup - 63. R. Kunstmüller , 72. D. Požár
7

Favorit zápasu si pohrál se Žďárem a má další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Od začátku zápasu se domácí snažili o vstřelení branky. To se jim povedlo až ve 26. minutě, kdy se pískala po ruce penalta. Tu proměnil nejlepší střelec soutěže Martin Holek - 1:0. Stejný hráč v 37. minutě zužitkoval centr z pravé strany a střelou po zemi si upevnil vedení v tabulce střelců - 2:0. V 41. minutě to byl tentokrát centr z levé strany a domácí Bohun střelou z bezprostřední blízkosti do protipohybu Jíchy uzavřel poločas - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Z levé strany si centr našel hlavu Dresslera, který z malého vápna bezpečně zakončil - 4:0. V 60. minutě přišel další centr z levé strany, ale Jícha předvedl famózní zákrok po voleji domácího hráče. To nastartovalo hostující hráče, kteří v 63. minutě Kunstmüllerem a  72. minutě střídajícím Požárem snížili na rozdíl dvou branek - 4:2. Hosté se nadále snažili o zdramatizování zápasu a v 75. minutě po kombinaci několika hráčů mířila střela Požára nad domácí branku. Domácí přeci jen přidali ještě pojišťující branku, když nahrávka pod sebe našla na velkém vápně Sukupa, který nabídnutou tutovku využil - 5:2. Překvapení na úkor domácích se tedy nekonalo a všechny body zůstaly v Hodoníně.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Důležitá byla první branka. Mladý soupeř vzdoroval. Náskok nás pak uspokojil a druhá půle už byla slabší.




Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - T. Jáger [-] (82. M. Malacka [-] ) , A. Dunda [-] , T. Langer [-] (82. D. Michna [-] ) , P. Bohun [-] , M. Holek [-] (70. F. Mazuch [-] ) , P. Švantner [-] , O. Sukup [-] (82. V. Žák [-] ) , R. Sasín [-] (60. V. Raisigl [-] ) , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - R. Kunstmüller [-] (65. A. Starý [-] ) , T. Otava [-] , M. Šerý [-] (65. D. Požár [-] ) , S. Švoma [-] , R. Sodomka [-] , A. Mach [-] (46. D. Novotný [-] ) , P. Fiala [-] (77. T. Vokoun [-] ) , T. Peňáz [-] , Č. Vitásek [-] , J. Henzl [-] (88. M. Srnský [-] )

ŽK: 50. D. Helísek , 81. F. Mazuch , 87. P. Švantner - 51. Č. Vitásek , 69. T. Peňáz , 82. D. Novotný .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: BRÁZDIL Petr - ŘEZNÍČEK Tomáš, ČAMPIŠOVÁ Natálie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Stanislav Švoma
Tip experta: výhra hostů

No, věřím, že na fotbalovější týmy jako je Hodonín se nám bude hrát líp a nejlepší tým divize k ničemu nepustíme. Pokud nic nepodceníme a budeme mít trochu štěstí, můžeme vyhrát. Výhra 1:2 by nebyla vůbec špatná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů