0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Humpolci branka nepadla


Branky


7

Dvě stovky diváků v Humpolci čekaly na góly marně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Jako první byli blízko branky domácí, ale Havlína po rohovém kopu vychytal Trubač. Poté po centru zprava hlavičkoval Nešpor, ale bránu těsně minul. Na druhé straně zkoušel štěstí Mihál, ale Kříž byl pozorný. Poté Trubač po další hlavičce zasahovat nemusel, šla totiž nad bránu. Před Křížem zahrozil Mihál, ale míč si špatně zpracoval. Poté zkoušel štěstí Burac, ale Kříž jeho střelu z úhlu kryl. Poločas tak skončil bez branek.

Ani po přestávce branka nepadla

Na začátku druhé půle se po pěkné individuální akci dostal do tutovky Luňáček, ale Trubač byl znovu na místě. Před Křížem se pak zjevil Tuček. Domácí gólman jeho střelu vytáhl a následné dorážka skončila na tyči, dorážející hráč byl v ofsajdu. V zápase ta branka nepadla.



Ohlasy k zápasu


AFC Humpolec
Roman Veselý (trenér): Utkání bezbranková remíza nesluší. Předvedl jsme slušný výkon podpořený šancemi. Chyběl tomu gól.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Bylo to velmi bojovné utkání, ve kterém sice nechyběly vyložené šance, ale celkově postrádalo fotbalovou kvalitu. Oba týmy měly možnost vstřelit branku, domácí měly šance spíše v prvním poločase, nám se to zase povedlo ve druhém, ale gól pro ofsajd neplatil. V té okleštěné sestavě, v jaké jsme do Humpolce odjeli, je asi bod pro oba soupeře spravedlivý.



Sestavy


AFC Humpolec
T. Kříž [-] - O. Luňáček [-] , J. Pešek [-] , Š. Zástěra [-] (91. M. Podoba [-] ) , M. Pecha [-] (74. V. Šmíd [-] ) , J. Maršík [-] , V. Havlín [-] , D. Nešpor [-] , M. Havel [-] (80. A. Zástěra [-] ) , D. Šerý [-] (91. T. Kopic [-] ) , J. Benáček [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Trubač [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] , T. Kollár [-] (88. J. Hílek [-] ) , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Kleiber [-] , L. Tuček [-] , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

ŽK: 83. Š. Zástěra , 84. D. Šerý - 73. P. Balážik , 83. R. Kleiber , 84. P. Šenk .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Soukal Bedřich - PAULÍK Martin, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Stanislav Švoma
Tip experta: remíza

Humpolec v tomto zápase překvapí a získá bod za remízu 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů