2:1
(0:0)
92. T. Otava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kazlou vystřelil Polné tři body


Branky


50. I. Kazlou , 75. I. Kazlou - 92. T. Otava
8

Žďár padl v Polné. Dvěmi brankami rozhodla domácí zahraniční akvizice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

První polovina prvního poločasu se odehrávala ve žďárské režii a domácí přitlačili na jejich polovině. Velkou šanci měl ve 21. minutě Ondřej Starý, ale jeho střelu vyrazil Duba na roh. Poté se hra ale postupně vyrovnala. Hrálo se ze zajištěných obran a bez gólových příležitostí. Oba gólmani si se všemi ošemetnými situacemi poradili. Do šaten se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Domácí po přestávce rozhodli

Hned po změně stran však domácí v 50. minutě zaútočili po pravé straně a centr před branku našel na malém vápně Kazloua, který otevřel gólový účet zápasu - 1:0. V 75. minutě se situace na vlas opakovala. Domácí rozehráli po pravé straně rychlý aut a po centru před branku doklepával míč z malého vápna znovu Kazlou - 2:0. Žďárští hráči nesložili zbraně a snažili se o gólovou korekci zápasu. Ta se jim však povedla až ve druhé nastavené minutě, kdy po rohovém kopu Otava doklepával odražený míč pod břevno Dubovy branky - 2:1. Pro Polnou to byly důležité tři body v boji o záchranu divizní příslušnosti. Žďárský tým čeká z jedenácté příčky tabulky nadále na první jarní vítězství.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Ján Kubík (trenér): Na výhru jsme čekali 28 zápasů, tak je jasné, že radost byla veliká. První poločas nám nevyšel a dvakrát nás podržel brankář. Po pauze jsme ztratili respekt, který jsme měli v první poločase z neznámého důvodu.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): První poločas jsme měli pod kontrolou, ale nejsme schopní dát gól. Vstup do druhé půle nám nevyšel. Zabředli jsme do problémů a musíme se z toho nějak dostat.



Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - M. Drápela [-] (66. J. Pavlas [-] ) , D. Voráč [-] , I. Kazlou [-] , T. Vrba [-] (85. O. Skryja [-] ) , D. Čížek [-] (88. P. Čermák [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , J. Holub [-] , F. Sobotka [-] , M. Cseh [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Peňáz [-] , R. Sodomka [-] (55. T. Otava [-] ) , S. Švoma [-] , A. Homolka [-] (80. M. Pelikán [-] ) , A. Mach [-] , J. Henzl [-] , O. Starý [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , D. Novotný [-]

ŽK: 70. J. Pavlas - 80. A. Homolka , 83. J. Henzl .
Počet diváků: 181. Rozhodčí: MAYER Petr - BUDOVIČ Pavel, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Adrian Merdita
Tip experta: remíza

Oba týmy už budou chtít na jaře brát všechny 3 body, ale nakonec se tak nestane a bude to remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích