J. Fukal 91.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

19.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice doma prohrály


Branky


91. J. Fukal - 5. E. Burac , 84. T. Milota
8

Hosté tahali celý zápas za delší konec provazu a berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): Rychlý gól ovlivnil náš výkon po zbytek utkání. První poločas jsme dohráli vyrovnaně, ale neproměnili jsme tutovku Pavla Lapeše. Ve druhé polovině jsme ze dvacetiminutového platonického tlaku nevytěžili více. Věřil jsem ve vyrovnání až do samého konce. Rozhodčí na konci přidal tři minuty asi kvůli tomu, že soupeř dokázal rozdrobit hru, šel si pro fauly, poležel si a na naše nervy to bylo moc. Nechali jsme se tím rozhodit.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Museli jsme se ještě před zápasem vyrovnat s výraznou absencí, ve čtvrtek na tréninku si poranil achillovku Kuba Klimeš a do Tasovic jsme tak odjeli se zkušeným gólmanem béčka Jirkou Trubačem. Myslím, že ho celý tým podržel, směrem dozadu jsme to zvládli dobře. Snažili jsme se od začátku držet míč na zemi, v naší moci a hned z první šance dal Erik Burac gól. To nás uklidnilo. První poločas jsme prakticky celý ovládli a měli ještě další tři tutovky. Bohužel jsme další branku nepřidali. Po změně stran jsme na dvacet minut vypadli z rytmu a nebyli jsme už tolik nebezpeční před soupeřovou brankou. Klid nám dal až druhý gól, Tomáš Milota to pět minut před koncem trefil z voleje po standardce parádně, nebyla to lehká střela. Domácí snížili až v nastaveném čase, vítězství už jsme si zvládli pohlídat. Co mě ale mrzí, je další zranění, tentokrát utkání nedohrál záložník Tomáš Bartal. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupíme za týden doma, snad se někdo dá za ten týden do kupy.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
P. Hřebabecký [-] - T. Cihlář [-] , R. Švarc [-] , J. Daniel [-] (77. J. Fukal [-] ) , L. Hrazdílek [-] , P. Pacula [-] , J. Vašina [-] (77. V. Fajkus [-] ) , D. Odehnal [-] , P. Horáček [-] (42. J. Švejkar [-] ) , P. Lapeš [-] , J. Pazdera [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Trubač [-] - P. Mikúšek [-] , P. Balážik [-] , E. Burac [-] (86. T. Morávek [-] ) , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , R. Sabler [-] , T. Bartal [-] (54. R. Balážik [-] ) , J. Krč [-] , N. Mihál [-] , T. Milota [-]

ŽK: 75. L. Hrazdílek , 77. P. Lapeš - 22. J. Krč , 90. P. Mikúšek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Švehla Marek - RYGL Luboš, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Adrian Merdita
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnaný zápas, ale všechny tři body si odveze Lanžhot.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích