2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:15

18.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zbrojovka si poradila s Bystřicí


Branky


7

Zbrojovácký kapitán Matula zajistil svému celku výhru dvěma brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zbrojovka měla povedený vstup do utkání, když se hned po sedmi minutách prosmýkl po levé straně Petr Němec a vybídl před brankou Fabiana Matulu. Jeho pokus k bližší tyči neomylně rozvlnil síť a béčko tak v sedmé minutě vedlo v Bystrci - 1:0. Právě Němec mohl navýšit vedení svého týmu o několik minut později, kdy se hnal na Veselého z pravé strany, jeho pokus ale skončil mimo branku. Mrzet jej to ale nemuselo, neboť se ve 22. minutě dostal k míči Jambor, vysunul přes vápno Fabiana Matulu, jenž přehodil vyběhnuvšího Veselého a poslal Zbrojovku do vedení - 2:0. Domácí ještě mohli navýšit své vedení, ale Veselý byl proti. Bystřice si na druhé straně vypracovala největší šance po centrech, ale do poločasu se hostům změnit skóre nepodařilo a do kabin šla Zbrojovka s vedením 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas zahájila Zbrojovka aktivně, držela míč ve své moci, ale nehnala se přehnaně kupředu. Postupem času se do hry dostávali i hosté, konkrétně Blaha, který svými náběhy dělal obraně Zbrojovky potíže a nejednou se dožadoval penalty. Konečně se dočkal v osmapadesáté minutě, kdy byl faulován ve vápně a míč na penaltový puntík postavil kapitán Sklenář. Jeho nepříliš povedenou penaltu ale bez problému chytil Formánek a podržel tak svůj tým. Brňané se dostávali do větších šancí až v závěru. Tu největší spálil střídající Pragr, když sám s míčem na malém vápně přestřelil odkrytou branku a odmítl zvýšit na rozdíl tří branek. Zbrojovka zkušeně uhrála zápas s míčem ve své moci a díky výhře 2:0 zaostává za vedoucím Hodonínem o šest bodů.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
K. Formánek [-] - M. Kamenský [-] , F. Matula [-] (81. M. Vyletel [-] ) , O. Šedivý [-] (81. M. Banda [-] ) , D. Peška [-] , D. Jambor [-] , P. Gerneš [-] (89. D. Bílý [-] ) , P. Zavadil [-] , Y. Sawalha [-] (71. O. Prágr [-] ) , L. Kryštůfek [-] , P. Němec [-] (71. D. Kotásek [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - L. Zbytovský [-] , M. Malý [-] , T. Padrtka [-] , R. Sklenář [-] , A. Jiránek [-] (68. A. Feifer [-] ) , P. Blaha [-] , D. Čech [-] , R. Chudoba [-] (82. M. Hofmann [-] ) , M. Svoboda [-] , F. Kuldan [-]

ŽK: 76. F. Matula - 24. M. Malý , 52. R. Sklenář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - ZAPLETAL Jan, ŠIMONÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích