Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 15:30

17.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec ztratil výhru v závěru


Branky


8

Ždírecký Tatran vedl už o dva góly, ale i tak si do tabulky připisuje jenom bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Do derby lépe vstoupili domácí, kteří z první akce v 5. minutě trefili tyč. Poté již měly šance hosté. Ve 13. minutě střelu Požára vytěsnil domácí obránce na roh. V 16. minutě se do zakončení dostal Ondřej Starý, ale i jeho střela si cestu do brány nenašla. V 31. minutě se před hostující brankou v nepřehledné situaci pískala za ruku penalta, kterou ovšem Jícha zneškodnil. Domácí šli ale nakonec do šaten v 45. minutě za jednobrankového vedení, když střelou za vápnem otevřel skóre zápasu Novotný - 1:0.

Hosté v závěru srovnali

Druhý poločas začal opět lépe pro domácí a v 55. minutě po centru z levé strany se ve vápně uvolnil Mrázek a střelou k tyči nedal Jíchovi šanci - 2:0. Žďárští ovšem nesložily zbraně a v 65. minutě po centru z levé strany se k odražené střele dostal Kunstmüller, který snížil - 2:1. Zbytek zápasu byl spíše boj. Nakonec však rozhodla třetí nastavená minuta. Šerý si navedl míč z levé strany na střed hřiště a střelou za vápnem vyrovnal - 2:2.



Sestavy


TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - O. Pavlas [-] , L. Mrázek [-] (86. P. Klimeš [-] ) , K. Štukhejl [-] , D. Pelikán [-] , J. Šrámek [-] , P. Pátek [-] (73. J. Veselský [-] ) , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , M. Koutný [-] (71. D. Balog [-] ) , P. Novotný [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - T. Peňáz [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (52. A. Homolka [-] ) , D. Požár [-] , J. Henzl [-] (86. T. Otava [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] , Č. Vitásek [-] , R. Kunstmüller [-] (86. J. Dvořák [-] ) , D. Novotný [-]

ŽK: 16. P. Novotný , 32. J. Fikar , 43. P. Pátek , 74. J. Šrámek - 31. Č. Vitásek , 59. D. Novotný , 72. A. Homolka , 90. T. Peňáz .
Hráči zápasu: P. Novotný - M. Šerý .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Julínek Jiří - HOVORKA Miroslav, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Turek
Tip experta: remíza

Očekávám vyhecované derby, ve kterém se zrodí remíza 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích