Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tasovice přejely Bystřici


7

Hosté vedli, ale domácím patřil zavěr obou poločasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V 6. minutě se hosté dostali k rohovému kopu, který si našel na přední tyči Sklenář a snaha domácího beka míč vykopnout z brány přišla vniveč - 0:1. Ve 35. minutě zužitkoval Lapešovu přihrávku osamocený Hrazdílek a bylo srovnáno - 1:1. Hned na to se po další akci z pravé strany a centru Pazdery prosadil Vašina - 2:1. Domácí ještě do přestávky přidali další branku. Ve 44. minutě si našel míč za obranou Lapeš a nechytatelně propálil Veselého - 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Hostům se v 70. minutě povedlo utkání zdramatizovat. Domácí gólman nejprve vychytal Prášila, ale odražený míč dostal Svoboda do sítě - 3:2. V 77. si našel ve vápně odražený míč Hrazdílek a nekompromisně rozvlnil síť za Veselým - 4:2. Závěr zápasu se proměnil v exhibici. V 82. minutě využil dalšího nedůrazu hostů Pacula a dorazil míč za brankáře hostů - 5:2. V 89. minutě se ještě trefil Garčic, kterého do brejku vyslal Pazdera - 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Václav Dvořák (trenér): Vstup do utkání se nám nepovedl. Nedokázali jsme pohlídat standardní situaci a brzy jsme prohrávali. Pak jsme se nějakých dvacet minut hledali, hráli jsme pomalu, byli nepřesní a bez nápadu. Pomohla nám až vyrovnávací branka a vzápětí vedoucí gól. Ve druhém poločase, kdy jsme měli už dvoubrankový náskok jsme nevyřešili několik nadějných situací v útočné fázi. Hosté se poté kontaktním gólem dostali znovu do zápasu. V této fázi utkání nám pomohly standardní situace, ze kterých jsme byli efektivní a vstřelili dvě rozdílové branky. Jsem rád, že jsme zápas takhle zvládli. Teď se budeme postupně chystat na těžkou sérii utkání s mužstvy, která jsou v tabulce před námi.




Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Koukal [-] - T. Cihlář [-] (86. V. Fajkus [-] ) , R. Švarc [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] , P. Pacula [-] , J. Vašina [-] (62. J. Švejkar [-] ) , D. Odehnal [-] , P. Lapeš [-] (86. M. Garčic [-] ) , J. Fukal [-] (74. P. Horáček [-] ) , J. Pazdera [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - J. Pačovský [-] , Š. Buršík [-] , M. Malý [-] , R. Sklenář [-] , A. Jiránek [-] , M. Prášil [-] , P. Blaha [-] , M. Šponar [-] , M. Svoboda [-] , R. Chudoba [-] (68. M. Hofmann [-] )

ŽK: 33. M. Blahoudek - 60. J. Pačovský .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: GASNÁREK Michal - KOSTELNÍK Tomáš, VAŘACHA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: David Fibingr
Tip experta: výhra domácích

Těžký zápas na tipování, ale body nakonec zůstanou v Tasovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích