2:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav vyválčila bod


Branky


7

Žďárský zkrat v závěru zápasu přinesl Břeclavi bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začali aktivně domácí a v 7. minutě po centru z levé strany se z voleje dobře trefil k tyči Sodomka, ale Fibingr vyrazil na roh. V 9. minutě se již domácí radovali. Svoji individuální akci zakončil střelou z deseti metrů Ondřej Starý - 1:0. V dalším průběhu domácí hrozili po rohových kopech a standardních situacích. V koncovce byli však nepřesní nebo nedůrazní. Hosté mnoho šancí neměli. Občas se dostávali do ojedinělých brejkových situací, ale domácí obrana v čele s brankářem Jíchou je vždy vyřešila. Poločas tak skončil zaslouženou jednobrankovou výhrou domácích.

Hosté v závěru srovnali

Druhý poločas se hrálo od začátku hodně nervózně z obou stran a první dvacetiminutovka nenabídla žádnou vyloženou šanci. Až v 73. minutě po obrovských chybách v obraně hostí se míč dostal až k Sodomkovi, který trefil odkrytý dolní kout břeclavské branky - 2:0. V 81. minutě mohli domácí definitivně rozhodnout, ale po obrovském závaru se jim nepovedlo dopravit ani na třikrát míč do branky hostí. A tak opět platilo známé nedáš - dostaneš. Do té doby neškodní hosté využili dvě standardní situace a během minuty vyrovnali. Nejprve se trefil v 85. minutě z přímého kopu z 25 metrů Opina - 2:1. O minutu později rozehrávali hosté trestný kop z pravé strany a neobsazený Skočovský z voleje překonal Jíchu - 2:2. V závěru se domácí snažili vstřelit vítěznou branku, ale hosté již nerozhodný výsledek udrželi.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Dva body jsme ztratili neuvěřitelně hloupým způsobem. Zbytečnými fauly jsme hostům nabízeli standardní situace, po nichž dokázali vyrovnat. Zápas jsme měli už dříve definitivně rozhodnout.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - A. Starý [-] (64. T. Otava [-] ) , T. Peňáz [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , D. Požár [-] , J. Henzl [-] (64. M. Zažímal [-] ) , O. Starý [-] , M. Šerý [-] (74. R. Kunstmüller [-] ) , Č. Vitásek [-] , D. Novotný [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - M. Skočovský [-] (89. R. Foltýn [-] ) , T. Trčka [-] (46. F. Kříž [-] ) , D. Malůšek [-] , O. Konečný [-] (62. M. Kriston [-] ) , M. Mikáč [-] , K. Petrásek [-] , M. Opina [-] , J. Hromek [-] (81. M. Borovský [-] ) , Š. Herman [-] , C. Hynek [-]

ŽK: 79. Č. Vitásek - 56. K. Petrásek , 81. F. Kříž .
Hráči zápasu: O. Starý - M. Skočovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: MACHOREK Jakub - NEJEZCHLEB Miroslav, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: David Fibingr
Tip experta: výhra hostů

Budeme hrát vyrovnaný zápas, ale body poputují zpět na Jižní Moravu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů