2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

16.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín ztratil body na Startu


Branky


7

Favorit vedl už o dvě branky, ale domácí se nevzdali a srovnali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

První nedorozumění v domácí obraně ještě hosté nevyužili, skvěle zasáhl gólman Smrčka. Druhé nedorozumění už však hosté po sólu zkušeně využili. V 16. minutě se trefil Kosorin - 0:1. Po obdržené brance Start paradoxně postupně ztrácel respekt a vyrovnal hru. Ke konci poločasu si domácí vytvořili dvě gólové šance, které ale neproměnili. Nejdříve po přízemním centru zprava těsně minul branku Petr Musil a těsně před koncem poločasu opět Musil nedosáhl snad o milimetry na další centr před prázdnou brankou.

 

Domácí po přestávce srovnali

Hned po přestávce po sérii chyb domácí z nenápadadné akce hostů inkasovali podruhé, a to z kopačky kanonýra Holka - 0:2. Domácí to ale nezabalili a začali ještě víc bojovat. V té chvíli je podržel bravůrním zákrokem podržel Adam Smrčka. Domácí se poprvé prosadili po rohovém kopu, kdy se po odraženém balónu skvěle trefil do šibenice Pluháček - 1:2. Od té doby domácí převzali iniciativu a hosté úplně vypadli z rytmu. Diváci bouřlivě hnali svůj tým za vyrovnáním. Soupeře dostali pod tlak a do vápna létal jeden centr za druhým. Po jednom z nich vyhrál hlavičkový souboj Denis Frimmel a tentokrát se Petr Musil nemýlil a elegantní tečí kolem brankáře vyrovnal - 2:2! 



Ohlasy k zápasu


TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): V sobotu jsme přivítali na domácím hřišti lídra naší skupiny Hodonín. Hosté ze začátku ukazovali, proč vedou tabulku, dobře kombinovali, dostávali nás pod tlak. Kluci zaslouží pochvalu, že za nepříznivého stavu proti výbornému soupeři to nevzdali a bojovali až do konce. Příští víkend hrajeme s Lanžhotem opět doma a doufáme, že příjdou diváci ještě ve větším počtu a opět nás skvěle podpoří.




Sestavy


TJ Start Brno
A. Smrčka [-] - M. Sedlo [-] , M. Avdić [-] - M. Kroutil [-] , M. Hubr [-] , V. Ryšavý [-] (77. L. Kaláb [-] ) , P. Dovhanyuk [-] , M. Pařízek [-] , J. Pluháček [-] - P. Musil [-] , D. Frimmel [-]

FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] , T. Langer [-] , P. Bohun [-] (82. D. Michna [-] ) , M. Holek [-] , D. Pospíšil [-] (86. M. Malacka [-] ) , P. Švantner [-] , J. Kosorin [-] , O. Sukup [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

ŽK: 61. M. Avdić - 37. P. Švantner , 80. O. Sukup .
Hráči zápasu: A. Smrčka , P. Musil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - SVOBODA Ladislav, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: David Fibingr
Tip experta: výhra hostů

Start určitě hosty potrápí, nicméně body si odveze Hodonín.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích