1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Hodonín


Branky


10

Před téměř pěti stovkami diváků zařídíl domácím výhru Pospíšil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Jižanské derby hrané na umělé trávě kvůli rekonstrukci hlavního hřiště v Hodoníně moc krásy nepřineslo. Na umělé trávě to byl boj, nebylo prostoru nazbyt, a tak se týmy často dostávaly do útoku díky dlouhým nákopům a následně bojovaly i každý metr prostoru navíc. Lanžhot se v první čtvrthodině favorita nezalekl a hrál s domácími vyrovnanou partii. V 19. minutě ani tři hráči hostí nedokázali zastavit hráče Hodonína, který prošel z půlky až před vápno, kde předložil přihrávku nalevo na lépe postaveného Pospíšila a ten obstřelil Klimeše na vzdálenější tyč - 1:0. Také svěřenci trenéra Hílka měli dobré šance. Standardka Krče ve 30. minutě šla nad, následně pak hlavička Miloty po rohu mířila těsně vedle. Pořádně naloženo od obránců Hodonína dostával i aktivní Erik Burac na hrotu útoku, pro kterého byl zápas v Hodoníně divizní premiérou.

Domácí si vedení pohlídali

Druhá půle už byla ve znamení snahy Lanžhota o vyrovnání. Hodonín nic kloudného nevymýšlel a čekal na chybu Lanžhota. Ta přišla v 69. minutě, kdy Milota nahrával zpětně do šestnáctky na Pidruchnyiho, který musel pod tlakem faulovat a kopala se penalta. K té se postavil domácí Dressler a nastřelil tyčku. To byla voda na mlýn Lanžhotčanů, kteří se ještě více tlačili před Petrášovu bránu. Na menším hřišti se bohužel kombinačně nemohli prosadit. Domácí brankář vykopl dobrou šanci Burace, o chvíli později vytáhl parádní zákrok i proti střele střídajícího Kollára. Hodonínští tak nakonec dokráčeli k těsnému, avšak cennému vítězství 1:0 a desítky fanoušků Lanžhota nakonec odjížděly z Hodonína posmutnělí. 



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Pavol Švantner (trenér): Bylo to derby se vším, co k tomu patří. Zápas zdobila skvělá divácká kulisa a výkon obou týmu byl na velmi dobré úrovni. Svým svěřencům jsem vysekl poklonu, protože tak se vyhrávají velké zápasy, které si pamatuji ze svých ligových zkušeností.

TJ Sokol Lanžhot
Jaroslav Hílek (trenér): Nebylo to pro diváka pěkné utkání, byl to spíše boj – málo fotbalu a vyložených akcí. Ta umělá tráva hru zpomalovala oběma týmům a pokud by se hrálo na jiném stadionu, určitě by to oběma týmům i hře prospělo. Jinak to byl vyrovnaný zápas, s minimem vyložených šancí na obou stranách. Hodonín dal ale gól, zatímco my ne, takže zaslouženě mají tři body a my žádný. Původně jsme tu chtěli vyhrát a zamotat trošku ty boje o první místo, ale po této porážce už je naše ztráta dost velká. Trošku mě překvapilo, že hrál Hodonín druhou půli tak pasivně, ale ani tak nám to nepomohlo. Klukům ale nemůžu říct nic, zápas odmakali na sto procent. Měli jsme spoustu centrů do vápna, ale trefovali jsme buď brankáře nebo jejich nejvyššího hráče. V té předfinální a finální fázi musíme být každopádně přesnější.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - A. Dunda [-] , T. Langer [-] (94. R. Sasín [-] ) , P. Bohun [-] (91. M. Malacka [-] ) , M. Holek [-] (86. D. Michna [-] ) , D. Pospíšil [-] , P. Švantner [-] , J. Kosorin [-] , O. Sukup [-] , P. Dressler [-] , D. Helísek [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - N. Mihál [-] (46. R. Kleiber [-] ) , P. Mikúšek [-] , T. Milota [-] , M. Kosorín [-] , E. Burac [-] (91. J. Lenhard [-] ) , P. Šenk [-] , A. Pidruchnyi [-] , T. Bartal [-] , J. Krč [-] (70. T. Kollár [-] ) , P. Balážik [-]

ŽK: 29. A. Dunda , 66. P. Bohun , 94. M. Petráš - 17. T. Milota , 68. A. Pidruchnyi , 71. P. Mikúšek , 82. M. Kosorín , 93. P. Šenk .
Hráči zápasu: M. Petráš , D. Pospíšil - E. Burac .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: DOROTÍK Jan - ŠUSTR Patrik, BREZÁNI Dárius.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra domácích

Hodonín bude pokračovat v cestě za postupem a zvítězí 2:0.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:55

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích