0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Divize D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Start urval tři body v Bystřici


Branky


10

Bystřice první jarní kolo nezvládla a doma prohrála o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ve 21. minutě střílel Ryšavý z parádní pozice z přímého volného kopu vysoko nad bránu. O šest minut byl přesnější. To se prosadil po centru na zadní tyč křížnou střelou - 0:1. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, ale šance k vidění nebyly. Do kabin šli tak v lepší náladě hosté.

Hosté si vedení pohlídali

Domácí se po pauze snažili, ale jejich hra byla bezzubá. Hosté hrozili z brejků, ale stav skóre se až do konce nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem
Oldřich Veselý (trenér): Chybělo nám osm hráčů. I tak jsme silný Start prakticky k ničemu nepustili. Bohužel jsme dostali smolnou branku. S výkonem jsem opravdu spokojený.

TJ Start Brno
TJ Start Brno (web): V sobotu jsme odehráli první mistrovské utkání v Bystřici nad Pernštejnem. Zápas nesl atributy prvního mistrovského zápasu, spousta nepřesností na obou stranách, málo šancí a tak nebyl k vidění pěkný fotbal. Jediný gól jsme vstřelili po Vlastou Ryšavým nepovedeném přetaženém rohu, kdy Domínik Havlín vybojoval zdánlivě ztracený míč a vrátil ho centrem zpátky na druhou stranu, kde domácí obranou zapomenutý Ryšavý prostřelil gólmana. Měli jsme v zápase převahu, ale protože balón byl více ve vzduchu, než na zemi, tak jsme se do šancí nedostávali. Výjimkou byla ve druhém poločase naše jediná, zato 100% šance po ojedinělé krásné akci, kterou bohužel Denis Frimmel nedokázal zakončit. A tak jsme místo pojištění náskoku, museli být ostražití až do konce. Nakonec jsme si ale odvezli důležité tři body.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem
Z. Veselý [-] - M. Šponar [-] , J. Pačovský [-] , Š. Buršík [-] , M. Malý [-] , K. Vařejka [-] (46. Z. Sklenář [-] ) , R. Sklenář [-] , P. Blaha [-] , D. Čech [-] (75. M. Hofmann [-] ) , M. Svoboda [-] , R. Chudoba [-] (82. J. Rejzek [-] )

TJ Start Brno
A. Smrčka [-] - Š. Žalud [-] , M. Avdić [-] - D. Havlín [-] , M. Pařízek [-] , M. Hubr [-] , O. Doubravský [-] (70. P. Musil [-] ) , J. Pluháček [-] , V. Ryšavý [-] , P. Dovhanyuk [-] - D. Frimmel [-] (70. M. Kroutil [-] )

ŽK: 64. Š. Buršík , 73. M. Šponar , 74. D. Čech - 79. M. Kroutil .
Hráči zápasu: V. Ryšavý .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Jahoda Jaroslav - FABEŠ Roman, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra hostů

Start na venkovních hřištích, není zdaleka tak silný. Tentokrát si ale připíše těsnou výhru 1:2.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:55

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích