0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2022 17:00

33.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko vyloupilo Zlín


Branky


46. M. Štencl , 88. F. Adamec , 92. T. Chyla
1

V utkání 33. kola se utkaly týmy ze spodku tabulky, které výsledkově ani formou nějak nezáří, a to béčko Zlína a Blansko. V utkání měli nakonec více ze hry hosté a zaslouženě si odváží všechny body za výhru 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

První čtvrthodina utkání patřila více Blansku, které pouštělo před vlastního brankáře Nešetřila jen minimum akcí.

Zlínský mančaft držel hlavně gólman Bachůrek. Tomu se dařilo krýt solidní střely i řadu centrů ze stran, což ligové rezervě pomáhalo držet nerozhodný stav.

S velkou příležitostí si poradili domácí také ve 45. minutě potom, co Machálek dostihl oblouček za obranu a chyběl mu jen kousek, aby překonal nohu Bachůrka.

Za zmínku stály na domácí straně i zajímavé střelecké pokusy zpoza šestnáctky, ovšem skóre se měnilo na druhé straně. 

Aktivita se však hostům ještě v prvním poločase vyplatila. Během nastavení zvládl obránce Černý důležitý souboj, po němž šel balón ke Štěpánu Alexovi a následně i k zakončujícímu Marku Štenclovi, který se před brankou ocitl sám a v klíčovém momentu nezaváhal - 0:1.

Hosté si výhru pohlídali

Blansko tedy začínalo druhou půli s náskokem 1:0.

Hru často kouskovaly různé fauly, později i střídání. A právě dobré změny hráčů dotáhly hosty k úspěchu. Do hry naskočili mimo jiné Filip Adamec a po dlouhé absenci i Tomáš Chyla, kteří sehráli rozhodující úlohu v závěrečných minutách zápasu.

V úplném závěru pak utnul jakoukoliv snahu domácích o vyrovnání kiks domácího gólmana, jenž při zpracování malé domů neudržel chladnou hlavu. Zrovna běžela 88. minuta, když zmíněného zaváhání na hranici vápna využil Adamec a nádherným lobem přehodil Bachůrka - 0:2.

Blansko tím prakticky rozhodlo o svojí výhře, kterou ještě pojistil již zmiňovaný Chyla po přihrávce do předbrankového prostoru - 0:3.

Blansko tak uspělo naprosto zaslouženě 3:0 a bere plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - trenér: Výše porážky je pro nás krutá, na druhou stranu plně potvrzuje to, na co se kluci musí připravit. Jakékoliv nedostatky, nezkušenost či nekoncentrovanost se v této soutěži trestají. My jsme sice o tři góly horší určitě nebyli, ale na druhou stranu jsme nebyli schopni vstřelit žádnou branku, přestože úplně bez šancí jsme nebyli.




Sestavy


FC TRINITY Zlín B
Š. Bachůrek [-] - V. Mlýnek [-] , T. Slončík [-] (57. F. Jura [-] ) , M. Mlýnek [-] , D. Mach [-] (81. D. Trtek [-] ) , R. Pobořil [-] (75. J. Novák [-] ) , T. Chrudina [-] (57. R. Ovesný [-] ) , J. Pafka [-] , D. Červinka [-] (81. Š. Polášek [-] ) , T. Slovák [-] , F. Němeček [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (77. F. Adamec [-] ) , D. Blažík [-] , T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (58. M. Pecuch [-] ) , Š. Alexa [-] (58. T. Chyla [-] ) , N. Todorič [-] , M. Štencl [-] (68. J. Tulaydan [-] ) , M. Zúbek [-] , T. Feik [-]

ŽK: 53. F. Němeček .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Poláček David - POSPÍŠIL Pavel, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

Utkání již bylo předehráno a hosté zvítězili 3:0. Report utkání naleznete zde: https://fotbalunas.cz/zapas/371207/