2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2022 18:00

33.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Uničov i napodruhé s Novým Městem padl


Branky


3

Uničov skončil sedmý, v posledním zápase prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Domácí doslova od výkopu vlétli na svého soupeře, protože hned první závar znamenal stoprocentní šanci, ale u tyčky zaúřadoval brankář Uvízl, který s obránci odvrátil poskakující míč do bezpečí. Hosté z Uničova měli uzemní převahu, i kvalita na balónu byla znát, ale domácí měli jasný úkol, vycházet ze zajištěné obrany, kterou podpořil svým výborným výkonem Doležal v brance. V 8. minutě Krč hlavou pálil vedle. Po čtvrthodince Doležal chytil tutovku Komendovi. Poté Matulka se protáhl kolem obránce, ale pálil jen do náruče Uvízla. Ve 22. minutě z první centroval na hranici vápna Novotný a přesně našel Sytaře, který si hrudí míč sklepl a sám před brankářem nezaváhal - 1:0. Po půlhodině hosté pálili na Doležala, který vytísnil na roh. Bohužel pro domácí po rohu se nemýlil ostrostřelec Komenda a hlavou vyrovnal na zadní tyč - 1:1. Těsně před poločasem se do tutovky dostal po načechraném PVK od Sytaře, stoper Batelka, ale z malého vápna překop. 

 

Druhý poločas

Hosté do druhého poločasu vstoupili aktivněji, když do 55. minuty spálili dvě velmi slibné šance, ale obrana byla vždy na místě. Po hodině hry vytasil u tyče zákrok Doležal a opět svůj tým podržel. Jenže domácí trpělivě čekali na svojí šanci, která přišla přesně v 70. minutě utkání, když po odvráceném míči z vápna domácích, se k míči dostal rychlík Matulka a svůj brejk nečekaně zakončil po piruetě ve vápně - 2:1. Nádherný fotbalový moment, který přinesl zmar pro hosty z Uničova. Poslední čtvrtina bylo ukázkové dobývání domácí svatyně, jenže několik závarů Nové Město přežilo, kde kouzlil hlavně brankář Doležal. Nakonec domácí slavili v derniéře sladké vítězství, které kluci zopakovali z podzimu na hřišti Uničova. 

 

AUTOR: ROMAN WOLKER



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Pavel Bajer (vedoucí mužstva): "Jsem rád, že jsme se rozloučili v posledním domácím zápase výhrou, i když se prakticky hrálo pouze o prestiž. Přesto byla vidět u obou týmů enormní snaha. My jsme měli nakonec štěstí a je vidět, že v týmu je charakter, přestože nám chyběli hned tři hráči základní sestavy."




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
A. Doležal [-] - O. Vícha [-] (83. L. Hekerle [-] ) , Z. Černý [-] , J. Batelka [-] , J. Novotný [-] , T. Trojánek [-] - P. Sytař [-] , L. Michal [-] , P. Partl [-] (91. R. Hlaváč [-] ) , M. Svoboda [-] (55. D. Bača [-] ) - R. Matulka [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Bala [-] , V. Koutný [-] , A. Krč [-] , M. Diblík [-] (73. M. Vybíral [-] ) , D. Bača [-] (73. V. Kamas [-] ) , T. Komenda [-] , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (85. J. Můčka [-] ) , R. Vejvoda [-] , M. Sečkář [-]

ŽK: 61. L. Michal , 67. P. Partl - 75. V. Koutný , 79. J. Ambrozek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Soukal Bedřich - BĚLÁK Marek, SLABÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání věřím hostům z Uničova. Před sezónou jsem čekal, že Uničov bude v tabulce ještě výše, ale i tak v Novém Městě vyhraje, tipuji dvojku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů