2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2022 15:00

33.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase mezi béčkem Ostravy a Otrokovicemi se body dělily


Branky


1

V předehrávce 33. kola byli jasným favoritem domácí hráči juniorky Baníku. Otrokovičtí však svou kůži nedali zadarmo a baník s nimi na Bazalech jen remizoval 2:2. Navíc dvakrát prohrával, ale góly Marka Jaroně a Jana Fulneka vždy skóre dorovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 1:1

Domácí vstoupili na trávník aktivněji, ale první velkou možnost měli hosté. Po rohovém kopu hlavičkoval z malého vápna Dekleva a Číž tak tak míč zkrotil na lajně.

Baník z protiútoku reagoval Zálešákem, který také hlavou po Fulnekově centru mířil do tyčky.

Šance se střídaly na obou stranách.V 28. minutě po dlouhém míči za obranu vpadl do týla ostravské obrany Vintr, ale jeho střelu Číž vyrazil na roh.

Po rohu se však v malém vápně na bližší tyči hlavičkou prosadil Zedníček a balon trochu nečekaně přes několik hráčů doputoval až do sítě - ve 30. minutě 0:1.

Baník dlouho na vyrovnání nečekal. Neujala se sice Zálešákova šajtle, ale v 36. minutě míč ve vápně sklepnul Fulnek k Jaroňovi, jenž bez přípravy míč zkušeně umístil po zemi k tyči - 1:1.

Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Po gólu na každé straně

S narůstajícím časem se množily i příležitosti.

Baník krátce po změně stran mohl otočit skóre Holaněm a Yusufem, ale oběma v koncovce pár decimetrů scházelo.

V 69. minutě ale propadl balón za domácí obranu a Suchý stihl přehodit vybíhajícího Číže - 1:2.

Ale i podruhé na inkasovaný gól Baník odpověděl rychle a v 78. minutě se do Holaňovy přihrávky ve vápně ukázkově z voleje opřel Fulnek a bylo srovnáno - 2:2.

V závěrečné desetiminutovce bylo rušno před oběma brankami, každý z týmů měl minimálně jednu šanci utkání strhnout na svou stranu, ale remíza už zůstala.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Dnes jsme vyrobili spoustu chyb. V defenzívě jsme měli problémy s dlouhými nákopy soupeře a standardními situacemi, v ofenzívě jsme kazili jednoduché přihrávky v přechodové fázi a i přes řadu nadějných situací jsme nebyli produktivní. Zápas jsme si zkomplikovali tím, že se soupeř dvakrát dostal do vedení, poté kouskoval hru, víc se nehrálo, než hrálo a my se nedostali do potřebného tempa. Klukům nelze upřít snahu, ale s kvalitou jsme se dnes nepotkali.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - Z. Říha [-] (67. D. Stojičevič [-] ) , S. Kulig [-] , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] , D. Holaň [-] , J. Drozd [-] (53. T. Yusuf [-] ) , F. Sotorník [-] (53. M. Kostka [-] ) , S. Boháč [-] (76. C. Konate [-] ) , J. Blahuta [-] (53. D. Stoklásek [-] ) , R. Zálešák [-]

FC Zlínsko
J. Semanko [-] - O. Pernatskyi [-] , F. Přikryl [-] - M. Blahuta [-] , P. Chovan [-] (93. M. Fiala [-] ) , M. Suchý [-] , J. Kiška [-] (46. S. Prokaj [-] ) , L. Vychodil [-] - M. Vintr [-] (83. P. Berger [-] ) - T. Dekleva [-] , M. Zedníček [-] (83. P. Simr [-] )

ŽK: 79. D. Holaň , 92. J. Fulnek - 25. M. Suchý , 53. M. Zedníček , 93. P. Chovan .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bebenek Petr - DUDEK Matěj, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: remíza

Utkání již bylo předehráno a skončilo remízou 2:2. Report utkání naleznete zde: https://fotbalunas.cz/zapas/371204/