Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2022 17:00

33.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín končí třetí! Jejich kanonýr králem střelců MSFL, ale loučí se!


Branky


54. V. Pak , 71. D. Polák - 31. R. Lokša , 34. D. Mládek , 46. R. Dostál , 48. D. Smékal , 64. D. Smékal
4

Hlučínští fotbalisté se rozloučili s letošní sezónou MSFL nejlepším možným způsobem, na půdě juniorky Slovácka zvítězili jednoznačně 5:2 a vyšvihli se na konečné třetí místo v tabulce s 63 body. Kapitán Radovan Loška se navíc s 20 brankami stal nejlepším střelcem MSFL.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

0:3 do poločasu

Hlučín na Slovácku potvrdil výtečnou jarní formu i roli favorita.

Půlhodiny se na sluníčko zahříval, pak spustil ofenzivní manévry.

Výsledkem byly tři branky v domácí síti do přestávky, po přestávce už utkání v klidu kontroloval, náskok ještě navýšil, ale Pak se střídajícím Polákem debakl alespoň zmírnili.

Byl to právě Radovan Lokša, třiatřicetiletý útočník, který ve 32. minutě svým jubilejním dvacátým gólem v sezoně otevřel skóre středečního utkání - 1:0, ve kterém se rozloučil s hráčskou kariérou. „Samozřejmě jsme ho neustále přemlouvali, ale má zdravotní problémy a rozhodl se takto. Takový je život, teď jej čeká jiná etapa,“ říká smířeně hlučínský kouč.

Dvě minuty po něn se trefil jeho spoluhráč Mládek a na polačasových 0:3 upravil koncem půle Dostál - 0:3 a šlo se do kabin.

Hosté si výhru pohlídali

Severomoravané měli navrch i po změně stran, po přihrávce Holzera zvyšoval na 4:0 střídající Smékal, jenž byl v tu chvíli na trávníku sotva minutu.

Čtyřiadvacetiletý středopolař se pak prosadil ještě jednou a na Bělince nebylo co řešit.

Hosté měli i další velké šance, ale Dostál trefil jenom tyč a Moučka mířil těsně vedle.

Celek z Uherského Hradiště byl směrem dopředu neškodný, přesto ve druhé půli dvakrát udeřil. Nejprve se povedenou ranou k tyči blýskl Pak, následně se po standardní situaci prosadil střídající Polák.

Více příležitostí ke skórování domácí neměli, utkání se víceméně protrápili. Po náročné sezoně toho měli dost. „Počasí bylo brutální. Naši hráči do toho dali maximum. Kluky ze Slovácka, kteří mají naběhané, chytaly křeče,“ všiml si trenér hostí.

Hosté měli větší motivaci závěrečné utkání zvládnout, vítězí 5:2. Tři body potřebovali k přeskočení Ostravy, se kterou mají lepší bilanci, domů se nakonec vraceli coby bronzový tým třetí ligy.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: „Jsme rádi, že jsme poslední zápas zvládli a skončili na třetím místě, což byl náš cíl a pro Hlučín je to velký úspěch,“ míní kouč Hlučína Filip Smékal. Kromě hry jej potěšil i výsledek. „Je pěkný, ale klidně to mohlo být i 8:4,“ usmívá se. „I tak jsme ale spokojení. Hlavně nás těší, že Lokša se osamostatnil v čele tabulky kanonýrů a vyhraje krále střelců,“ přidal.



Sestavy


1. FC Slovácko B
A. Urban [-] - J. Kraváček [-] (47. M. Kabelka [-] ) , T. Koryčan [-] , D. Šlechta [-] , O. Porč [-] , M. Stropsa [-] , T. Chodura [-] (64. J. Růžička [-] ) , A. Bartoš [-] , V. Pak [-] (64. D. Polák [-] ) , V. Bartoš [-] , A. Kočí [-] (88. Š. Kozel [-] )

FC Hlučín
J. Lapeš [-] - T. Wolf [-] , O. Moučka [-] (69. J. Ptáček [-] ) , R. Dostál [-] , D. Mládek [-] (47. D. Smékal [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , M. Praus [-] , J. Holzer [-] (57. T. Buchvaldek [-] ) , L. Lehnert [-] , D. Hasala [-]

Počet diváků: 94. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - VEJTASA Simon, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

Někteří hráči béčka Slovácka již zahájili přípravu s jejich áčkem a v zápase nastoupí převážně dorostenci. Hlučín je tabulkovým favoritem a určitě bude chtít sezónu zakončit výhrou. Tipuji dvojku, výhru Hlučína.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích