Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2022 17:00

32.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž si na závěr s chutí zastřílela


Branky


8

Posledním zápasem sezóny se pro oba soupeře stalo utkání 32. kola, kdy domácí Kroměříž přivítala hosty z Vratimova. Kroměříž od začátku jara hrála o první místo a postup, ale úpadek formy znamenal, že je přeskočilo Olomoucké béčko. S fanoušky se však domácí rozloučili šestigólovým přídělem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu bylo hotovo

S chutí hrající Kroměříž si na tři body zadělala již v prvním poločase.

První gól vstřelili domácí v 8. minutě, kdy se po kombinační akci dostal míč až k P. Červenkovi a ten z levé strany hřiště prostřelil Sýkoru – 1:0.

V úvodu 19. minuty to byl opět domácí P. Červenka, když hosty po jeho ráně zachránila levá tyč.

Ve 26. minutě předvedla domácí družina fotbalovou parádu. Souhra na jeden dotek znamenala, že do prázdné brány zakončil Dočkal – 2:0.

Po půlhodině hry zasadili domácí třetí úder. Chybu v rozehrávce trestal přízemní ranou k tyči Votava – 3:0.

Domácí vedení ještě navýšili

Po změně stran tempo hry trochu opadlo, ale byli to nadále hráči v červenobílé kombinaci, kteří měli více ze hry.

V 66. minutě, po rohovém kopu dostal volný prostor P. Červenka, který centrem za obranu našel volného Tiahla a ten bombou pod břevno zvyšoval na 4:0.

Z dalšího průběhu střetnutí uběhla sotva minuta a skóre zápasu se měnilo popáté. K míči se v naší šestnáctce dostal střídající Lhotecký, který ranou z otočky upravoval již na 5:0 z pohledu domácího týmu.

Kroměříž pak v nastaveném čase upravila na konečných 6:0, když se po rohovém kopu podruhé v zápase prosadil Lhotecký.

Hosté tak sezónu končí na 13. místě a domácí na druhé pozici.



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Bronislav Červenka - trenér: K zápasu není ani moc co říct. Klidně jsme mohli zvítězit ještě výraznějším rozdílem. Zatímco naši kluci k závěrečnému zápasu přistoupili velmi zodpovědně a utkání odmakali, soupeř nám nekladl žádný velký odpor, zápas přijel jenom odehrát, což na něm bylo vidět hned od první minuty,“ řekl pro Kroměřížský deník domácí trenér Bronislav Červenka. „Kluci si zaslouží za celoroční práci pochvalu. Oproti Sigmě máme nevýhodu v tom, že v případě zranění nebo výpadku formy nemáme kam sáhnout. Na druhé straně Olomouc projela sezonu fantastickým způsobem, nečekal jsem, že ze šestnácti jarních zápasů čtrnáctkrát zvítězí,“ přiznává Červenka.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Lebánek [-] - P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] , Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] (46. M. Surynek [-] ) - P. Červenka [-] , E. Mlčoch [-] , M. Cupák [-] (62. C. Lhotecký [-] ) , M. Novotný [-] (72. P. Pecina [-] ) - J. Dočkal [-] (62. D. Plecitý [-] ) , M. Votava [-] (62. L. Hroník [-] )

FC Vratimov
M. Sýkora [-] (83. O. Botur [-] ) - M. Skwarczek [-] (66. J. Elbel [-] ) , T. Hammer [-] , J. Klejnot [-] (68. D. Žižka [-] ) , M. Igbinoba [-] , A. Nemšovský [-] - V. Hajnoš [-] , D. Dziuba [-] - M. Hladík [-] (83. P. Nohel [-] ) , A. Varadi [-] - L. Kundrátek [-]

ŽK: 61. M. Surynek .
Počet diváků: 178. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - BĚLÁK Marek, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Tadeáš Zezula
Tip experta: výhra domácích

Vratimovu se v posledních kolech přestalo dařit a Kroměříž bude chtít sezónu zakončit vítězně, udržet druhé místo. V zápase je favoritem Kroměříž a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích