Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:15

31.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Blansku pro domácí!


Branky


8

Soutěž MSFL už se pro letošní ročník nezadržitelně blíží ke konci a v rámci svého 31. kola přivítalo Blansko tabulkově lépe postaveného soupeře z Uničova. Domácí však na závěr sezóny chytli bodovou sňůru, Uničov doma přestříleli 5:3 a slaví tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pořádná divočina v první půli

Už v první minutě padl gól díky aktivnímu napadání Blanska, když se střelecky prosadil domácí Machálek. Parádní vstup do duelu však Uničov eliminoval poměrně rychlým vyrovnáním – kolem čtvrthodiny hry přišel rohový kop v podání Sečkáře, který usměrnil hlavou do sítě Aleš Krč - 1:1.

Ve dvacáté minutě si vzali domácí náskok zpět po úspěšné dorážce Tulajdana - 2:1.

Blansko pouštělo soupeře pouze k minimu šancí, zatímco samo se snažilo rozdíl ještě navyšovat. Jen kousek chyběl při střele Todoričovi ve 32. minutě či Machálkovi o pár momentů později.

Sedmatřicátá minuta ovšem tato zaváhání smazala, protože na 3:1 dával z rohu Dominik Blažík.

Do poločasu se však Uničov ještě vzepřel osudu zásluhou Vojtěcha Kamase, jenž těžil z dlouhého vhazování a ve vápně k němu propadl míč na střelu - 42. minuta 3:2.

Nicméně poslední vteřinky prvního dějství opět patřily Blansku. Konkrétně Nikolu Todoričovi, který využil rychlého úniku a pěknou ranou pod břevno upravil na poločasových 4:2.

Domácí si výhru pohlídali

Nepříznivý stav přiměl Uničov udělat o přestávce hned čtyři střídání, včetně postu gólmana.

Změny se přitom projevily rychlým nástupem do poločasu a snížením na 3:4. Branku dával Jan Ambrozek ve 46. minuě a o výsledku stále nebylo ani zdaleka rozhodnuto.

Remízový stav mohl nastat kolem sedmdesáté minuty, kdy balón skákal u brankové čáry Blanska.

V poslední desetiminutovce však skóre opět poskočilo ve prospěch Blanska, a to po skvělém pasu střídajícího Filipa Adamce, jenž našel Tulajdana. Ten nadvakrát doklepl míč za záda gólmana Uvízla a určil finální stav zápasu 5:3.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Jiří Neček - trenér: Měli jsme šance, ale trefili jsme hráče nebo vedle. Byly tam i situace, kdy jsme šli z kraje, ale nevyřešíme finální přihrávku. Je to škoda. Oni nám jednou frnkli, z brejku dali na 5:3 a bylo po zápase,“ hodnotil Neček. „Nemělo by se stávat, že dostaneme tolik gólů. To nás sráží. Výsledek 3:5 je pro diváka super, ale pro trenéra infarktový. Bylo to šílené a divoké. Hráči to musí hodit za hlavu a napravit to.



Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (61. M. Pecuch [-] ) , D. Blažík [-] , T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (46. T. Chyla [-] ) , Š. Alexa [-] , N. Todorič [-] , J. Tulaydan [-] (88. A. Fiala [-] ) , M. Štencl [-] (69. F. Adamec [-] ) , T. Feik [-]

SK Uničov
M. Kalina [-] (46. M. Diblík [-] ) - R. Vejvoda [-] , V. Koutný [-] , V. Kamas [-] , R. Bala [-] , M. Sečkář [-] (72. J. Můčka [-] ) , M. Vybíral [-] (46. T. Uvízl [-] ) , T. Komenda [-] , J. Štaffa [-] (46. D. Bača [-] ) , J. Svoboda [-] (46. J. Ambrozek [-] ) , A. Krč [-]

ŽK: 29. M. Štencl , 84. Š. Alexa - 18. J. Štaffa , 58. J. Ambrozek .
Počet diváků: 104. Rozhodčí: Slabý Jiří - BĚLÁK Marek, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích