2:1
(1:1)
34. S. Boháč (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 10:15

31.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


32. D. Holaň , 68. M. Jaroň - 34. S. Boháč (vl.)
8

Soutěž MSFL už se pro letošní ročník nezadržitelně blíží ke konci a v rámci svého 31. kola přivítalo tabulkově lépe postavené béčko Baníku hosty z Hlučína, kteří jim bodově dýchají na záda. Domácí však zápas zvládli a mají další tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

V souboji sousedů v tabulce měli první velkou příležitost hosté, kterým vyšla rychlá akce středem. Lokša šel v šesté minutě sám na gólmana, ale Číž proti jeho přízemní střele pohotově reagoval nohou.

Domácí Baník naopak po několika nedotažených situacích s první vyloženou šancí naložil gólově.Zálešák poslal v 32. minutě od pravé lajny nádherný centr na malé vápno, kde ho už Holaň bezpečně hlavou uklidil do sítě - 1:0.

Jenže skoro vzápětí bylo srovnáno, a to hodně kuriozním způsobem. Domácí Boháč si chtěl pomoct kombinací s brankářem, ale Číž jeho zpětnou přihrávku po zemi z dobrých pětadvaceti metrů minul a balon naprosto nečekaně skončil v síti 1:1.

V posledních deseti minutách první půle se skóre neměnilo a do kabin se šlo za stavu 1:1.

Domácí berou tři body

Druhá půlka mnoho vzruchu před oběma brankami nepřinesla.

Hlučín se připoměl ranou Buchvaldka z přímého volného kopu v 54. minutě, ale decimetry jí chyběly a vlnila se jen boční síť.

Rozhodnutí nakonec padlo v 68. minutě. Domácím vyšla parádní akce, když Blahuta dlouhým pasem rozběhl Zálešáka a jeho druhý perfektní centr na malé vápno tentokrát s přehledem zakončil Jaroň.

Juniorka Baníku si tak v domácím loučení poradila ve slezském derby s Hlučínem 2:1 a tabulkového souseda bodově setřásla.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Do utkání jsme nastoupili s respektem k soupeři, ale zároveň zdravým odhodláním urvat body pro sebe. Soupeř nás měl načtené, přesto jsme nechtěli ustupovat od naší organizace hry, někdy jsme šli ale zbytečně až na hranu rizika při rozehrávce. Škoda zbytečných laciných ztrát v přechodové fázi, byly tam situace, které jsme měli lépe vyhodnotit. Přesto musíme kluky pochválit především pro to, s jakým odhodláním si pro body šli. Rozhodl náš týmový duch.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
L. Číž [-] - D. Stoklásek [-] (62. M. Kostka [-] ) , S. Kulig [-] , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] (87. L. Kollek [-] ) , D. Holaň [-] , J. Drozd [-] (62. M. Obuch [-] ) , F. Sotorník [-] (76. D. Stojičevič [-] ) , S. Boháč [-] (76. R. Chylek [-] ) , J. Blahuta [-] , R. Zálešák [-]

FC Hlučín
J. Lapeš [-] - T. Buchvaldek [-] , R. Dostál [-] (67. D. Smékal [-] ) , A. Zajíček [-] , D. Mládek [-] (81. T. Kovala [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , M. Praus [-] , J. Holzer [-] , L. Lehnert [-] (14. J. Ptáček [-] ) , D. Hasala [-]

ŽK: 49. R. Zálešák , 54. S. Kulig , 65. S. Boháč , 89. D. Stojičevič , 92. L. Číž - 79. M. Praus , 89. R. Lokša , 91. R. Plesník .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - MANKOVECKÝ Tomáš, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů