1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 14:30

30.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsná výhra Frýdku-Místku nad Vrchovinou


Branky


0

Na hráče Vrchoviny čekal v anglickém týdnu v rámci 30. kola pořádný výjezd - do 240 kilometrů vzdáleného Frýdku-Místku. Před samotným zápasem nebyly pro hosty to nejhorší kilometry, ale strašila je jistě forma domácích, kteří vyhrávají a jsou neporaženi již sedm zápasů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas bylo znát, že oba týmy mají v nohách středeční vložené 34. kolo.

Hosté nastoupili v hlubokém bloku a čekali na vhodné rychlé výpady. Domácí toho moc nevymysleli, a tak se hrála partie, která se divákům asi moc nelíbila.

Poločasová pauza byla vysvobozením především pro domácí, kteří si v kabině museli říct, jak překonat obranou hráz soupeře - pomalou hrou bez pohybu to v první půli nešlo.

Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0.

Hosté zahodili penaltu a domácí trestali

Druhá půle již měla jiný šmrnc.

Ještě neutekla ani hodina hry a sudí Volek nařídil pokutový kop pro hosty po dlouhém vhozeném autu Partla a zakončení Novotného, při kterém domácí zahráli rukou.

Jenže kapitán Michal jej ani nadvakrát neproměnil.

Domácí se poté začali čím dál více prosazoval a rozuzlení přinesla 73. minuta, když se prosadil Barkov, který po centru tečoval a loboval míč před Šmídou - 1:0.

I když se hosté snažili vyrovnat, zlobili dlouhými auty a nákopy, tak body zůstaly na domácím stadionu a hosté odjížděli na dalekou cestu s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk: V poločase jsme si důrazně vysvětlili, jak by hra měla vypadat a věděli jsme, že zápas bude o jednom gólu, který jsme naštěstí dali my. Trefil se Barkov po teči před brankářem Šmídou. Do obrany jsme se ale i tak zapotili, hostující hrozili hlavně z dlouhých autů, ze kterého vznikla i penalta, kterou bravurně nadvakrát zlikvidoval Květon. Musím za celý náročný týden poděkovat klukům. Sehráli jsme 3 zápasy v 6 dnech a dokázali jsme uhrát 7 bodů, takže smekám. Teď nás čeká boj se sousedním Vratimovem. Chceme uspět!




Sestavy


MFK Frýdek-Místek
J. Květon [-] - P. Rubý [-] (93. Š. Vykopal [-] ) , P. Zupko [-] (67. L. Raab [-] ) , M. Kovařík [-] , D. Nieslanik [-] (67. J. Juříček [-] ) , D. Konečný [-] (91. Y. Slipchenko [-] ) , T. Barkov [-] , M. Burgo [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] (78. T. Švanda [-] ) , Z. Černý [-] , J. Batelka [-] , O. Vícha [-] , J. Novotný [-] (82. T. Trojánek [-] ) - P. Duda [-] , P. Partl [-] , D. Šteffl [-] (70. P. Sytař [-] ) , L. Michal [-] - R. Matulka [-] (82. M. Svoboda [-] )

ŽK: 56. M. Velner , 57. M. Kovařík - 86. P. Duda .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - DUDEK Matěj, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.