Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 10:15

29.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž nadělila Blansku bůra


Branky


8

Kroměříž na jaře ztratila lesk a na prvním místě ji vystřídala Sigma B. Výsledkově to také nebylo poslední kola ono, a tak chtěla na hřišti Blanska naskočit zpět na vítěznou vlnu. Domácím to na jaře skřípe a cestu hostům pro tři body až tolik nezkomplikovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích a otočka hostí

Nástup domácích fotbalistů do utkání byl přímo ukázkový.

Už ve třetí minutě si zajistili standardní situaci před vápnem Kroměříže, odkud skóroval parádní ranou Nikola Todorič - 1:0. Srbský záložník se krásně opřel do balónu a umístil ho ke vzdálenější tyčce. Postupně se však hra začala vyrovnávat a hosté začali přebírat iniciativu.

V 17. minutě přišlo vyrovnání z kopačky Petra Zavadila, který posunul hlavou míč za záda blanenského gólmana.

Po tomto momentu stále častěji přibývaly větší šance hostů, když jednu z nich poslal Petr Sklenář jen do nohou Nešetřila.

Kolem půl hodiny zápasu se oba mančafty vystřídaly v rychlých únicích, žádný z nich však k brance nevedl.

Blansko mohla hodně mrzet střela Martina Pecucha, jež šla z dobrého místa pouze pomalu po zemi.

Kroměříž poté trestala, když se ve 39. minutě trefil Michal Cupák, který si skvěle naskočil na centr z rohového kopu a otočil na 2:1.

Domácí na tutu trefu do poločasu nereagovali a do kabin šli s mankem 1:2.

Kroměříž si vedení pojistila

Ve druhé půli nebyl úplně daleko od vyrovnání domácí Pecuch, když mu připravil míč na hlavičku Štencl. Zakončení se ovšem vydalo vedle tyčky a Kroměříž mohla zůstat v klidu.

Definitivně se zápas zlomil kolem 70. minuty potom, co Denis Plecitý nachytal brankáře Nešetřila na bližší tyči a zanedlouho se trefil na 4:1 Patrik Červenka. Ten využil špatného výběhu brankáře a v pohodě ho přehodil do odkryté sítě.

Poslední trefa padla za blanenskou čáru v 88. minutě. Matěj Votava dostal spoustu prostoru v pokutovém území, kde se zbavil dotírajícího Adama Fialy a z otočky uklidil pumelici pod břevno 1:5.

Kroměříž tak zlomila sérii pěti duelů bez vítězství a může jít do zbytku ročníku s větším sebevědomím. Zato Blansko čeká na výhru už deset utkání a zůstává třinácté.

Ve středu má Kroměříž volno a Blansko přivítá Vrchovinu.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Erik Mihola - asistent trenéra: Maximálně lze vyzdvihnout, že jsme dali po dlouhé době první gól. Hráčům asi nemůžeme nic moc vyčítat. Víme, že Kroměříž má kvalitu. Zároveň ale hrajeme de facto celou sezónu ve třináctičlenném kádru. Máme mladé kluky, snažíme se zapojovat dorostence, ovšem včera hráli těžký zápas na Spartě a dnes tady vlítli ze střídačky. Štěpán Alexa také ještě není úplně rozehraný po návratu. Do utkání se v podstatě nedostal, i to nám škodí. Je to těžké, potřebujeme kádr zkvalitnit. Nebát se třeba i zariskovat.




Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] , D. Blažík [-] (61. Š. Alexa [-] ) , T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (91. J. Dvorský [-] ) , N. Todorič [-] , J. Tulaydan [-] (80. A. Fiala [-] ) , M. Pecuch [-] (80. M. Lick [-] ) , M. Štencl [-] (91. V. Včelík [-] ) , T. Feik [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] - Š. Vyhlíd [-] , T. Jeleček [-] , L. Hroník [-] (66. D. Plecitý [-] ) , M. Surynek [-] (66. M. Votava [-] ) , P. Sklenář [-] (85. J. Dočkal [-] ) , A. Houser [-] (82. M. Novotný [-] ) , M. Cupák [-] - C. Lhotecký [-] (66. P. Červenka [-] )

ŽK: 16. D. Blažík , 21. M. Štencl .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - POSPÍŠIL Pavel, GREČMAL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů