2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2022 10:30

29.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drtivý nástup Frýdku-Místku na tři body nestačil


Branky


8

Jarní forma obou týmů je zcela opačná. Hostující Frýdek-Místek sbírá na jaře body jak na běžícím páse, vítězí i na hřištích silných týmů ze špice tabulky a do Zlína jel v roli favorita. Béčko Zlína na jaře strádá a až jen na záblesky (výhra proti béčku Ostravy) pravidelně neboduje. V tomto zápase se nakonec body dělily za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu v režii hostů

Vstup do utkání byl zcela v režii hostí, kteří do 30. minuty na hřišti zcela vládli.

Na branky v zápase se nemuselo čekat dlouho.

V 10. minutě padl první gól. Vstřelili ho hosté, a to po krásném tandemu Konečný Burgo, který krásně předložil Barkovovi a bylo to 0:1.

Druhý gól hostí přišel už tři minuty poté. Po úniku Konečného po levé straně, který předložil balón Kovaříkovi a bylo to 0:2.

Poté přišla další obrovská šance Frýdku-Místku, když centroval do šestnáctky Rubý a Blejchař se objevil sám před golmanem, který předvedl výborný zákrok. Od té doby převzali iniciativu domácí.

Domácí se v posledních minutách první půle herně zvedli, ale ke snížení to nevedlo a do kabin se šlo za stavu 0:2.

Domácím se podařilo vyrovnat

Zřejmě důrazná domluva na mladé fotbalisty Zlína v kabině zafungovala.

Pět minut po startu druhé půle domácí Martin Mlýnek s přispěním soupeřova obránce přehodil hostujícího gólmana Gergelu a snížil na 1:2.

Domácí šli za vyrovnáním a dočkali se ho v 63. minutě zásluhou obránce Slováka - 2:2.

V závěrečných minutách se snažily oba týmy strhnout vítězství na svoji stranu, ale nakonec bez výsledku.

Ve středu hrají domácí v Hlučíně a Frýdek-Místek přivítá Znojmo.

 



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - trenér: Jsem rád, že jsme v předstihu splnili předsezonní cíl a zachránili se. Bod s Frýdkem beru, protože soupeř má na jaře výbornou formu, výsledky a hraje dobrý fotbal. Nicméně naši kluci musí být lépe připravení na utkání a hrát naplno hned od začátku, nejenom až se na ně zatlačí.

MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: V poločase jsme upozorňovali mužstvo na to, že je potřeba navázat na začátek utkání a nedostat domácí do hry. Bohužel přišel opak. Začali jsme být nezodpovědní směrem dozadu, přicházelo množství ztrát a domácí nás dostali pod tlak, ze kterého vyústily 2 góly a stav byl vyrovnán. Hra se začala přelívat ze strany na stranu a čekalo se kdo zvrátí stav na svojí stranu, což se už nestalo a ze Zlína vezeme bod. Další kaňkou je zranění Manzii, které je další v řadě. Musíme se zmobilizovat a zvládnout dva domácí zápasy se Znojmem a Vrchovinou.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
- Š. Chwaszcz [-] , T. Uhřík [-] , L. Hrdlička [-] (16. M. Mlýnek [-] ) , A. Číž [-] (77. T. Chrudina [-] ) , M. Nečas [-] , J. Pafka [-] , P. Kulíšek [-] , J. Hellebrand [-] , T. Slovák [-] , F. Němeček [-] , J. Šiška [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - T. Barkov [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-] , P. Rubý [-] , L. Raab [-] (67. J. Juříček [-] ) , M. Kovařík [-] (77. D. Nieslanik [-] ) , B. Manzia [-] (8. P. Zupko [-] ) , D. Konečný [-] , M. Burgo [-]

ŽK: 86. J. Šiška , 88. J. Hellebrand , 91. T. Chrudina - 74. J. Juříček , 88. P. Zupko .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: BĚLÁK Marek - OGRODNÍK Vlastimil, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů