0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 10:15

27.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Sigmy dál vítězí!


Branky


26. J. Šíp , 32. J. Šíp , 74. J. Fiala
8

Blansku se na jaře výsledkově nedaří a více než tříbodové výhry sbírají spíše prohry a bodíky za remízy. Naopak béčko Olomouce se vyšvihlo do čela tabulky, kde vystřídalo Kroměříž a zdá se, že neomylně míří za postupem do druhé ligy. Na hřišti Blanska si tak Sigma chtěla připsat tři body, které by ji opět postup přiblížily, a to se jí nakonec i povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šíp se dvakrát prosadil

Blansko se svého soupeře nezaleklo a svým přístupem k utkání nedalo favoritovi nic zadarmo.

Ve dvanácté minutě domácímu hráči nechybělo mnoho, aby dostihl míč před hostujícím brankářem a akce tak skončila prvním gólem.

Zhruba pět minut poté si béčko Sigmy muselo opět dávat pozor vzadu, když si dobrou možnost připravoval Pecuch, ale ve vápně si zpracovával balón příliš dlouho, hostující obrana si nakonec poradila i s následnou střelou.

Další šanci domácímu Machálkovi vychytal gólman Olomouce.

Žádná z domácích šancí se neujala, a tak přišel trest. Nejprve ve 24. minutě se Sigma trefovala z ofsajdu, jenže už chvilku poté padl první regulérní gól zápasu.

Blansko nezahrálo dobře roh a vpřed se vydal hostující Šíp, který prošel kolem protihráčů na středu hřiště a postupoval sám na domácího brankáře, kterého ve 26. minutě prostřelil - 0:1.

Navíc stačila jen chvilka, aby stejný střelec udeřil i podruhé, když se dostal ke sraženému míči a pohotově zvýšil na 2:0 pro hosty, a to všechno ve 32. minutě.

Domácí se do konce poločasu dožadovali i pokutového kopu, ale hostující brankář hrál současně balón i nohy hráče domácích.

Výsledek prvního poločasu tak byl 0:2.

Hosté si výhru pohlídali

Domácí se ve druhém poločasu snažili snížit a utkání zdramatizovat.

Neprve střílel nebezpečně Marek Štencl, jehož rána mířila pod břevno a hostující gólman měl co dělat, aby ji vyšrábl mimo tyče.

Nedlouho po něm hrozil i střídající Jiří Tulajdan po přiťuknutí od Pecucha, ovšem hostující brankář byl opět úspěšný.

Hosté tak drželi vedení a zároveň si během druhé půle také připravovali nebezpečné příležitosti.

V 74. minutě bylo nakonec definitivně rozhodnuto, když domácí brankář míč vyrazil k nachystanému Janu Fialovi, jenž rychle dorážel do odkryté brány - 0:3.

Hosté po této brance utkání v klidu dohráli a připsali si další tři body do tabulky.

Béčko Olomouce si díky výhře upevnilo první místo tabulky MSFL, na druhou Kroměříž drží již devítibodový náskok, ale Sigma B dosud sehrála o jeden zápas více.

Blansko se nachází na dvanácté příčce, když prohrálo podruhé za sebou a čekání na vítězství přitom trvá už osm kol.

Domácí zajíždí v příštím kole do Frýdku-Místku a hosté přivítají doma béčko Zlína.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Petr Vašíček - trenér: Prohráli jsme 0:3 při zápase Davida s Goliášem. Výsledek vypadá jednoznačně, ale soupeř nám ukázal, že rozhodují individuální chyby, které umí potrestat. My ne. Musím mužstvo pochválit za přístup a řekněme osmdesát minut hry. Těch posledních deset toho už měli hráči plné zuby vzhledem k tomu, že máme úzký kádr, nicméně odpracovali si to fantasticky. Bohužel, výsledek tomu neodpovídá a je to stále stejná písnička.

SK Sigma Olomouc B
Augustin Chromý - trenér: Nebylo to tak snadné utkání, jak by mohl napovídat výsledek. První gól dal Jáchm Šíp poté, co obránce David odvrátil standardku, a on šel pak prakticky sám na branku. Druhý přidal také po brejkové situaci. Po přestávce na nás ale domácí vletěli a několikrát nás podržel brankář Stoppen. Kdyby se soupeři podařilo snížit, mohlo to být nepříjemné.



Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (84. P. Fojt [-] ) , D. Blažík [-] (84. V. Včelík [-] ) , T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] , N. Todorič [-] , M. Lick [-] (55. J. Tulaydan [-] ) , M. Pecuch [-] , M. Štencl [-] (74. A. Fiala [-] ) , T. Feik [-]

SK Sigma Olomouc B
T. Stoppen [-] - H. Bukhal [-] (77. M. Seehof [-] ) , P. Zifčák [-] , F. Slavíček [-] , F. Uriča [-] (60. M. Galus [-] ) , J. Fiala [-] (77. J. Fabiánek [-] ) , A. Bednár [-] , J. Sláma [-] , Š. Langer [-] , J. Šíp [-] (63. D. Grečmal [-] ) , J. David [-]

ŽK: 67. D. Blažík - 84. J. Fabiánek , 91. J. Sláma .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - ŘEZNÍČEK Tomáš, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Sedláček
Tip experta: výhra hostů

Blansko moc bodů nesbírá a v tomto utkání je jasný favorit Sigma, která si výhru v zápase pohlídá a připíše si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů