2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 10:15

26.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovice slaví důležité body!


Branky


47. J. Kiška , 55. M. Fiala
8

Během minulého týdnu došlo k nečekanému odvolání trenéra Otrokovic Jana Žižky, kterého i přes zlepšené jarní výsledky nahradil Petr Zapalač. Jeho tým měl hned po této změně před sebou důležitou bitvu - derby v rámci 26. kola, když potřeboval doma porazit Zlín, aby si polepšil v bojích o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V nastavení první půle šli domácí do vedení

Před zápasem předposlední Otrokovice ztrácely na béčko Zlína pět bodů a čekalo se, zda se jim podaří zvítězit a manko na svého rivala v boji o záchranu stáhnout. 

První poločas se odehrával bez výraznějších šancí, a to nejpodstatnější se odehrálo v jeho posledních minutách.

Nejprve se však během první půle nešťastně střetl domácí Zedníček s hostujícícm Hrdličkou a ze hřiště msel být domácí bek odnešen.

Domácí se připoměli během první půle Vintrem, který z úhlu Dostála nepropálil a po něm Kiška v dobré pozici střílel vedle.

V závěru poločasu neuspěl ve velké šanci hostující Hrdlička a hned na to byli zlínští potrestáni, když se na druhé straně z následné akce domácích prosadil Kiška. Ten po centru Vintra překonal gólmana Dostála 1:0 ve 47. minutě.

Gólem Kišky také první poločas skončil.

 

Kiška si připsal i asistenci

Po změně stran se očekával tlak hostí, ale ten nepřicházel.

V 55. minutě se na hřiště dostal domácí Fiala, který za pár okamžiků zápas definitivně rozhodl.

Kiška si ke gólové radosti z prvního poločasu připsal i asistenci, když v 55. minutě asistoval při druhém gólu střídajícího Fialy, jenž byl v té chvíli na hrací ploše jen pár desítek sekund, přesto míč zblízka uklidil za Dostála.

Z výsledkem zkoušel ještě něco udělat hostující Bobčík, ale neuspěl.

Domácí Vintr ještě trefil dalekonosným pokusem tyč a domácí si zbytek zápasu s přehledem kontrolovali.

Otrokovice tak zvítězily a na Zlín ztrácí již jen dva body. V příštím kole čeká domácí další záchranářský duel na hřišti Nového Města na Moravě. Zlínské béčko se pokusí bodovat doma s Uherským Brodem.

 



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - trenér: Všichni viděli, že jsme měli dát gól a v poločase vyhrávat, místo toho jsme šli do kabiny po neuvěřitelných kiksech s jednobrankovým mankem. Tyto situace rozhodují. Musíme je zvládat. Kluci, kteří trénují každý den, by měli tyhle šance dávat. Tohle je neodpustitelné.



Sestavy


FC Zlínsko
R. Konečný [-] - M. Zedníček [-] (31. F. Přikryl [-] ) , T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , S. Prokaj [-] - P. Chovan [-] (55. M. Fiala [-] ) , M. Suchý [-] , L. Vychodil [-] , J. Kiška [-] - O. Putyera [-] , M. Vintr [-] (89. P. Simr [-] )

FC TRINITY Zlín B
S. Dostál [-] - M. Nečas [-] (84. T. Chrudina [-] ) , R. Pobořil [-] , Š. Chwaszcz [-] , L. Hrdlička [-] (77. F. Jura [-] ) , A. Číž [-] (84. D. Mach [-] ) , L. Bobčík [-] , V. Mlýnek [-] (57. D. Valenta [-] ) , J. Pafka [-] , P. Kulíšek [-] , T. Slovák [-]

ŽK: 90. M. Suchý - 45. V. Mlýnek , 63. A. Číž , 86. D. Mach .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Slabý Jiří - POSPÍŠIL Pavel, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Horyna

Expert: Petr Nešetřil
Tip experta: výhra domácích

Otrokovice budou hrát na brejky a jakmile dají gól tak se stáhnou a zavřou obranu. Tipuji výsledek 1:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů