R. Lokša 6.
R. Lokša 13. (p.)
A. Zajíček 85. (p.)
3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2022 18:00

26.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlučín i v oslabení obral Kroměříž!


Branky


6. R. Lokša , 13. R. Lokša (p.) , 85. A. Zajíček (p.) - 27. M. Cupák , 64. O. Tiahlo , 91. P. Zavadil
7

Souboj týmů z čela tabulky se odehrál v Hlučíně, kam přijela aktuálně druhá Kroměříž, která ještě nedávno byla na prvním místě tabulky. Domácí hráli sice už od 19. minuty o deseti, ale i tak dokázali bodovat a berou bod za konečnou remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení domácích i brzká červená

Čtvrtý Hlučín před slušně zaplněným publikem přivítal v rámci 26. kola druhou Kroměříž a vstoupil do utkání přímo famózně.

V 6. minutě po Ptáčkově centru z pravé strany kapitán Lokša nechytatelnou hlavičkou překonal brankáře Dostála - 1:0.

Ve 13. minutě bylo pro domácí ještě veseleji, když po faulu Plecitého na Holzera proměnil Lokša pokutový kop a poslal Hlučín do dvoubrankového vedení 2:0.

V 19. minutě přišla pro domácí obrovská komplikace. Lehnert fauloval unikajícího soupeře, za což vyfasoval červenou kartu.

Kroměříž poté proti deseti domácím bojovníkům zahájila obléhání jejich branky. Ještě do poločasu se jí podařilo snížit na 1:2, když se Cupák otočil před hlučínskou šestnáctkou a střelou přesně k tyči překonal domácícho brankáře Lapeše - 27. minuta 1:2.

Hlučín přesto mohl ještě před koncem poločasu odpovědět. Po rychlém brejku zakončoval z vyložené pozice Moučka, ale Dostál jeho ránu skvěle zlikvidoval.

Do kabin tak odcházeli domácí za vedení 2:1.

Přestřelka pokračovala

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase.

Po vyloučení Lehnerta z 19. minuty Kroměříž stále dobývala tvrz domácích, kteří statečně a organizovaně bránili.

Kroměříž udeřila v 64. minutě po rohovém kopu, který byl prodloužen na zadní tyč, kde číhal osamocený Tiahlo a vyrovnal na 2:2.

Po vyrovnávající brance Hlučín přidal na tempu a při každé možné příležitosti vyrážel do protiútoků.

Jeden z nich zastavili hosté nedovoleně, když v 85. minutě fauloval unikajícího hráče domácích Dostál a druhou hlučínskou penaltu v zápase proměnil střídající Zajíček, který strhl vedení opět na domácí stranu - 3:2.

V hektickém závěru utkání ale oslabení domácí fotbalisté těsné vedení neudrželi, když v nastavém čase vystřelil hostům bod hlavičkou Zavadil a stanovil skóre na konečných 3:3.

Domácí Hlučín zajíždí v příštím kole na půdu Znojma a Kroměříž zavítá do Velkého Meziříčí.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: Na mužstvo jsem hrdý. Klukům musím poděkovat, protože to včetně střídajících hráčů zvládli skvěle. Rychle jsme si vytvořili dvougólový náskok, a kdybych pak nedostali červenou kartu, tak jsem přesvědčený o tom, že bychom zvítězili. Kroměříž byla zatím nejsilnějším soupeřem, ale kromě standardních situací jsme ji do větších šancí nepouštěli.




Sestavy


FC Hlučín
J. Lapeš [-] - O. Moučka [-] , D. Mládek [-] , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] (70. A. Zajíček [-] ) , M. Praus [-] (65. T. Buchvaldek [-] ) , J. Ptáček [-] (65. R. Dostál [-] ) , J. Holzer [-] (27. T. Wolf [-] ) , L. Lehnert [-] , D. Hasala [-] , V. Wala [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] , Š. Vyhlíd [-] - D. Plecitý [-] (60. M. Surynek [-] ) , T. Jeleček [-] (89. E. Mlčoch [-] ) , L. Hroník [-] (81. M. Novotný [-] ) , M. Cupák [-] - C. Lhotecký [-] (60. M. Votava [-] )

ŽK: 17. R. Plesník , 76. D. Mládek - 12. D. Plecitý . ČK: 20. L. Lehnert .
Počet diváků: 371. Rozhodčí: ZAORAL Vít - VEJTASA Simon, EHRENBERGER Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Nešetřil
Tip experta: výhra hostů

Kroměříž bude chtít odčinit prohru v minulém zápase a vyhraje. Věřím ve výsledek 1:2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů