3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 16:30

26.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konečně výhra - Uherský Brod doma přehrál Blansko


Branky


8

Dlouhé trápení je u konce. Fotbalisté Uherského Brodu konečně ukončili čekání na výhru v MSFL a po jedenácti zápasech slaví zisk tří bodů. Ve 26. kole MSFL doma přemohlI Blansko 3:0 a posunulI se v tabulce před Zlín B na třinácté místo. Naopak hosté pokračují v nevýrazných výkonech a již sedm zápasů čekají na výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení a hosté do deseti

Duel týmů, které potřebovaly výhru jako sůl, byl ze začátku dlouho vyrovnaný a na tabuli svítilo dlouho skóre 0:0.

Důležitou se však stala poslední desetiminutovka prvního poločasu, kde se odehrálo vše podstatné.

Hosté hrozili během první půle jenom ze standardních situací. Po jedné z nich byli blízko brance, ale domácí nepříjemnou chvilku ve vlastní šestnáctce přečkali.

Nejprve skóre otevřel za Uherský Brod ve 36. minutě Robin Josefík, který se prosadil po standardní situaci Mančíka - 1:0.

Už za čtyři minuty bylo u domácích ještě veseleji, a to když druhou trefu přidal Michalec, který po Lorencově hlavičce chytře přehodil blanenského gólmana Nešetřila - 2:0.

A aby toho pro hosty nebylo málo, tak do konce poločasu vyfasoval Marek Zúbek červenou, který posbíral dvě žluté karty.

Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči za vedení 2:0.

Domácí přidali třetí gól a slaví tři body

Před druhým poločasem zápasu byla tedy situace jasná. Blansko se ještě pokoušelo o návrat do zápasu, hned ve 46. minutě vystřídal Petr Šíp za ofenzivněji laděného Marka Pecucha, jenže ani další změny v sestavě k úspěchu nevedly.

Broďané mohli své vedení v přesilovce v rámci druhého poločasu několikrát navýšit, ale střelecky se trápili.

Až v samém závěru potvrdil jejich vítězství třetí brankou Gettler - 92. minuta 3:0.

Domácí se dočkali po dlouhém čekání výhry a hosté se dostávají do problémů, když čekají na vítězství už sedm utkání. V tabulce se tak Blansko propadlo na jedenáctou příčku, příčemž právě Uherský Brod poskočil na třinácté místo a na svého soupeře ztrácí čtyři body.

Hosty čeká v příštím kole doma 8. května Sigma Olomouc B a hráči Uherského Brodu zavítají k důležitému souboji na půdu béčka Zlína.



Ohlasy k zápasu


ČSK Uherský Brod
Martin Onda - trenér: Jsem rád, že jsme konečně zvítězili a neinkasovali. Toto bylo utkání, kterým jsme se přiblížili výkonům z podzimní části. Kluci hráli zodpovědně, kolektivně. Plnili to, na čem jsme se domluvili. Přitom v některých utkáních předtím jsme na hřiště nezvládli přenést pokyny z kabiny. Teď se to povedlo, což bylo klíčem k úspěchu.




Sestavy


ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] (64. P. Šmatelka [-] ) , V. Pavlíček [-] - M. Lorenc [-] (64. F. Košák [-] ) , D. Venený [-] , M. Mančík [-] (86. V. Gettler [-] ) , J. Švrček [-] , D. Sklenář [-] (85. M. Malenovský [-] ) - J. Michalec [-] (64. O. Strachoň [-] ) , R. Josefík [-]

FK Blansko
P. Nešetřil [-] - T. Machálek [-] (68. A. Fiala [-] ) , D. Blažík [-] , T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (46. M. Pecuch [-] ) , N. Todorič [-] , J. Tulaydan [-] (87. V. Včelík [-] ) , M. Štencl [-] (76. M. Lick [-] ) , M. Zúbek [-] , T. Feik [-]

ŽK: 75. F. Košák - 25. M. Zúbek , 68. T. Machálek . ČK: 43. M. Zúbek .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - MOJŽÍŠ Jakub, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Petr Nešetřil
Tip experta: výhra hostů

Brod nepustíme do vyložené šance a věřím, že dokážeme využít šance, které si vytvoříme a dáme aspoň dva góly. Tipuji výsledek 0:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích