0:6
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2022 17:00

26.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nadílka Baníku ve Vratimově


Branky


31. D. Janošek , 40. D. Janošek (p.) , 69. D. Janošek , 75. D. Janošek , 82. M. Jaroň (p.) , 91. D. Holaň
8

Výsledky vratimovských hráčů jsou poslední kola jako na houpačce. Prohra 0:5 ve Znojmě, poté výhra 3:2 nad silnými Rosicemi a v rámi 26. kola vyprovodilo béčko Baníku domácí Vratimov šesti góly - 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Janoška do poločasu

I když výsledek zápasu vypadá jednoznačně, tak do dvacáté minuty se jednalo o vyrovnané utkání, kdy vratimovští měli jednu stoprocentní šanci, kterou však nevyužili a béčko Baníku začalo trestat.

Béčku Baníku v zápase 26. kola mohli pomoct "áčkaři" Chlumecký, Falta a Janošek, který se také obsadil do role hlavní hvězdy utkání.

První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Ve 13. minutě byl stav 0:1, když se prosadil střelou z dálky právě Janošek.

Hostující brankář Hrubý musel být také ve střehu a v celkem otevřeném prvním poločase zneškodnil některé nebezpečné situace domácích.

Pět minut před přestávkou přišlo pro hosty uklidnění v podobě penalty, kterou proměnil bezpečně opět Janošek - 0:2.

Do kabin tak odcházeli hosté s vedením 2:0.

Janošek řádil i ve druhé půli

Druhý poločas už byl jednoznačně v režii hostí, kteří přidali další čtyři branky a odvezli si pohodlnou výhru.

Svou střeleckou sérii z prvního poločasu hostující záložník Janošek prodloužil v 69. a 75. minutě. V 75. minutě už to bylo 0:4.

Baníkovští ještě v samotném závěru utkání skóre vylepšili, když se nejprve trefil Marek Jaroň - 82. minuta 0:5.

Definitivní tečku za zápasem dal v poslední minutě zápasu Holaň, který navýšil skóre až na rozdíl šesti branek - 90. minuta 0:6.

Domácí Vratimov si bude chtít napravit reputaci v dalším domácím zápase v pátek 6. května s béčkem Slovácka.

Baník hraje v neděli 8.5. na hřišti béčka Jihlavy.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Filip Racko - trenér: Když se někdo na ten stav podívá, tak si určitě řekne, že nás Baník jasně přejel, a že to musel být z jeho strany válec. To utkání ale tak vůbec nevypadalo! Do dvacáté minuty byl zápas naprosto vyrovnaný, kdy my měli jednu stoprocentní tutovku a dvě takové pološance. Bohužel jsme je neproměnili a přišel trest. Nejprve nám do brány zapadla střela z dálky, bohužel. Baník se následně zvedl.

FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Zasloužená výhra, i když její výše je pro domácí možná trochu krutá. Zápas jsme zvládli velmi slušně jak v defenzivě, tak v útočné fázi. Kromě povedeného kolektivního výkonu bych zmínil i dva individuální výkony, a to Martina Hrubého, který nás v brance podržel při individuálních chybách a Dominika Janoška, který kromě kreativity a technické vyspělosti byl i dostatečně produktivní. Ale pochvalu zaslouží všichni hráči.



Sestavy


FC Vratimov
A. Střalka [-] - J. Elbel [-] , T. Moravec [-] (6. A. Nemšovský [-] ) , J. Klejnot [-] , M. Igbinoba [-] - D. Dziuba [-] , M. Hladík [-] , V. Wojatschke [-] (61. L. Duda [-] ) , M. Skwarczek [-] (77. L. Kundrátek [-] ) - J. Teplý [-] (61. V. Hajnoš [-] ) , A. Varadi [-] (61. J. Hruška [-] )

FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - Š. Falta [-] , M. Šín [-] (61. F. Sotorník [-] ) , Z. Říha [-] , M. Bitta [-] (61. D. Holaň [-] ) , D. Stoklásek [-] (77. P. Měkota [-] ) , J. Fulnek [-] , M. Jaroň [-] , D. Janošek [-] , S. Boháč [-] (70. D. Stojičevič [-] ) , M. Chlumecký [-] (61. J. Drozd [-] )

ŽK: 51. D. Dziuba .
Počet diváků: 478. Rozhodčí: Páral Roman - VOLEK Stanislav, OGRODNÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Petr Nešetřil
Tip experta: remíza

Dle domluvy s Petrem si první tipnu já, další zápasy už jsou v režii Petra :) (Vašek Horyna, autor článku) - Vratimov má na jaře dobré výsledky a věřím v remízu, i přes to, že jsou hosté tabulkovým favoritem. Soukromý tip 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů