3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2022 17:00

25.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimovští doma přehráli favorita z Rosic


Branky


5

Páteční utkání 25. kola mezi domácím Vratimovem a Slovanem Rosice mělo favorita na straně hostí. Rosicím se v posledních zápasech herně i výsledkově dařilo a z pátého místa v tabulce měly jen čtyřbodové manko na třetího. Naopak Vratimov v minulém kole inkasoval za druhý poločas ve Zmojmě pět branek a čekalo se, zda se z debaklu 5:0 oklepe.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl tři branky

Před utkáním se možná všeobecně čekalo, že moc branek padat nebude, ale opak byl pravdou, když hned ve čtvrté minuté potrestal chybnou rozehrávku hostujícího brankáře domácí Hladík - 1:0.

Hostům se podařilo na brzkou branku domácích reagovat a v 16. minutě hry vyrovnali. Centr Přerovského umístil nejprve Novák hlavou do břevna, ale Praks pohotovou dorážkou nedal domácímu gólmanovi šanci – 1:1.  Za pár minut měli šanci opět hosté, ale Pazourek neseřídil svá mířidla dobře.

Ve 26. minutě bylo na straně domácích znovu veselo. Hostující obrana odvrátila Skwarczekův roh pouze k Dziubovi a ten se výstavně trefil na 2:1.

Před poločasem, ve 42. minutě zahrávali vratimovští přímý kop z nebezpečné pozice, ale Juran vynikajícím zákrokem vytěsnil míč na roh.

Do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí.

Další dvě branky a výhra domácích

Také vstup do druhého poločasu měli lepší domácí hráči.

V 58. minutě odcentroval z levé strany Elbel a hlavička Hladíka šla přesně do protipohybu hostujícího gólmana – 3:1.

O dvě minuty později mohli hosté snížit, když pálil těsně nad Střálkovu branku Koláčný.

Závěr střetnutí se nakonec proměnil ve velké drama. Nejprvne rosičtí dokázali v 86. minutě korigovat na rozdíl jediného gólu, když se po přímém kopu prosadil hlavou Novák – 3:2. O minutu později měl na noze vyrovnání hostující Selinger, zblízka ale těsně minul pravou tyč Střalkovy branky.

Zbylé minuty zápasu si i díky střídáním vratimovští pohlídali, připsali si tak cenný skalp soupeře z horních pater tabulky.

V příštím kole si bodou chtít hosté jistě připsat tři body doma s béčkem Jihlavy a domácí přivítají třetí béčko Ostravy.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Filip Racko - trenér: Věděli jsme, že nás čeká velice těžký soupeř, který je v tabulce nahoře a navíc má teď dobrou formu. My zase naposledy prohráli po vcelku špatném výkonu ve Znojmě, takže bylo co napravovat. První gól nám dodal sebevědomí, ale bohužel jsme inkasovali po standardce vyrovnávací branku. Po té brance jsme se rychle vzchopili a hráli jsme jeden z těch lepších zápasů na jaře. Byli jsme aktivní, i hra měla slušné tempo. Navíc jsme po odraženém míči po rohovém kopu šli znovu do vedení, když se nádherně trefil Denis Dziuba. Do druhé půle jsme vstoupili vcelku dobře, chvílemi to bylo z obou stran nervózní, ale pak nás uklidnil gól na tři jedna, kdy po rychlé akci přišla asi životní hlavička Míši Hladíka. Ten už ty góly opravdu potřeboval.




Sestavy


FC Vratimov
A. Střalka [-] - M. Igbinoba [-] , J. Klejnot [-] , T. Moravec [-] , J. Elbel [-] (93. J. Piskoř [-] ) - D. Dziuba [-] , M. Hladík [-] (76. V. Hajnoš [-] ) , V. Wojatschke [-] (89. V. Smilowski [-] ) , M. Skwarczek [-] - J. Teplý [-] (89. V. Trmal [-] ) , A. Varadi [-] (93. T. Hammer [-] ) -

FC Slovan Rosice
D. Juran [-] - Š. Přikryl [-] , D. Přerovský [-] , J. Vítámvás [-] (72. J. Černý [-] ) , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (61. A. Fila [-] ) , J. Koláčný [-] , P. Novák [-] , T. Praks [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 34. J. Elbel , 38. A. Varadi , 40. J. Teplý , 55. M. Igbinoba , 88. V. Hajnoš , 91. V. Trmal - 28. P. Novák , 92. T. Praks .
Počet diváků: 179. Rozhodčí: KOTALA Filip - HANÁK Petr, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Štěpán Přikryl
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že ve Vratimově vyhrajeme a navážeme na dobré výsledky, které teď máme. Vratimov na nás bude dobře připraven, v minulém kole vysoko prohrál. Tipuji boj a naši výhru 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů