0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 10:15

25.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Olomouce urvalo v závěru výhru a jde do čela!


Branky


7

Béčko Sigmy nastupovalo do zápasu na hřišti Velkého Meziříčí s vidinou, že pokud se jim podaří zvítězit, tak přeskočí Kroměříž na prvním místě v tabulce MSFL. Ta totiž zaváhala v domácím zápase s Frýdek-Místkem, když prohrála 0:2 a v součtu s prohrou na hřišti právě béčka Sigmy byl její náskok tatam. Domácí však svou kůži nedali zadarmo a do posledních minut zápasu se rvali s favoritem o bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Od úvodních minut se hrál spíše bojovný fotbal a šancí bylo poskromnu.

Po úvodní oťukávací desetiminutovce se do první šance dostali hosté, když ve 12. minutě těsně minul branku domácích hostující obránce Buchal.

O pár minut později se po rohovém kopu opět do zajímavé šance dostal Buchal, jehož zakončení z blízka dokázal domácí Dubec lapit.

Po půlhodině hry si dokázali šanci vytvořit také domácí hráči, když si centrovaný balón Vašíčka našel hlavu Muchy. Ten však hlavičkou minul hostující svatyni, kterou hájil Trefil.

Nic dalšího první poločas nepřinesl a do kabin se šlo za stavu 0:0.

Červená pro domácí a gól hostí v závěru

I v druhém poločase převažovala bojovnost nad fotbalovostí.

Klíčový moment zápasu nastal v 57. minutě, když se po dlouhém nákopu hostí řítil na branku domácích Piňa a domácí Mucha řešil gólovku faulem - červená karta.

Od té doby se změnil ráz hry a Sigma začala v utkání dominovat.

Velké Meziříčí vycházelo z obraného bloku, ale hosté si až do závěrečných minut zápasu nedokázali vytvořit nějakou vážnější šanci.

Naopak se mohli radovat domácí, kteří v 82. minutě zahrávali standardní situaci a nebezpečně nakopnutý míč se dostal po nedorozumění olomouckých k Urbánkovi, který zakončil a překonal brankáře Trefila. Z brankové čáry nakonec míč odpravil obránce Buchal.

V 89. minutě se utkání rozhodlo, když padla jeho jediná branka. Po rohovém kopu se dostal k odraženému balónu hostující Langer, který se opakovanou střelou prosadil - překonal brankáře Dubce a rozhodl tak o třech bodech pro Sigmu a posunu do čela MSFL.



Ohlasy k zápasu


FC Velké Meziříčí
Jan Šimáček - trenér: Momentálně převládá velké zklamání z výsledku díky obdržené brance v závěru zápasu. V první půli jsme hráli do 30. minuty zbytečně s respektem k soupeři a až ke konci poločasu jsme se osmělili i my. Na to jsme chtěli navázat i do druhé půle, ale bohužel naše plány ovlivnila zbytečná červená karta. Zbytek zápasu jsme se soustředili na obranu a spoléhali na standardní situace. Jednu se nám málem podařilo proměnit, ale štěstí dnes nebylo na naší straně. Soupeřovi se naopak podařilo dohrát odražený roh a my tak nemáme nic. Co se týče přístupu, tak nemám hráčům co vytknout a je škoda, že jsme neudrželi remízu.




Sestavy


FC Velké Meziříčí
A. Dubec [-] - J. Vašíček [-] (91. A. Plichta [-] ) , J. Urbánek [-] , P. Mucha [-] , R. Demeter [-] , M. Malata [-] (58. M. Sysel [-] ) , J. Nedvěd [-] , P. Dolejš [-] , M. Bouček [-] , P. Demeter [-] , M. Puža [-]

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - J. Šíp [-] (76. D. Grečmal [-] ) , . Piňa [-] (93. P. Michl [-] ) , H. Bukhal [-] , A. Bednár [-] , F. Slavíček [-] , J. Fiala [-] (67. M. Galus [-] ) , J. Sláma [-] , Š. Langer [-] , J. Fabiánek [-] , J. David [-]

ŽK: P. Demeter , 72. R. Demeter , 89. P. Dolejš , 93. M. Bouček - M. Galus , 75. F. Slavíček , 81. . Piňa , 83. J. David , 90. H. Bukhal , 91. Š. Langer . ČK: 57. P. Mucha .
Počet diváků: 272. Rozhodčí: Soukal Bedřich - MAYER Jan, JULÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Václav Horyna

Expert: Štěpán Přikryl
Tip experta: výhra hostů

Olomouc má šikovné hráče a po výhře nad Kroměříží bude chtít vyhrát i ve Velkém Meziříčí. Tipuji dvojku, výhru hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů