0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 16:00

25.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá prohra v řadě a Kroměříž opouští první místo!


Branky


69. P. Rubý , 72. P. Rubý
7

Frýdek-Místek, který v minulém kole zvítězil trochu překvapivě na hřišti Hlučína 2:0 přijel k zápasu na hřiště první Kroměříže v roli outsidera. Papírové předpoklady však šly stranou a po zápase slavili hosté tři body. Domácí prohráli druhý zápas v řadě a na prvním místě v tabulce je vystřídalo béčko Olomouce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V minulém kole prohrála první Kroměříž na hřišti Sigmy 2:0 a její náskok v čele se ztenčil na dva body.

Čekalo se, jak na prohru zareaguje v domácím zápase s Frýdkem-Místkem, kdy by ji vítězství udrželo i nadále v čele tabulky.

Do zápasu 25. kola vstoupili aktivněji domácí hráči. Snažili se rychlou kombinací dostávat za záda hostující obrany.

Tato snaha vedla k šanci Cupáka, kterého však skvělým zákrokem vychytal hostující brankář.

V průběhu poločasu převzali aktivitu i hosté a dostávali se více do hry. K šanci se však nedostali, protože se jim kombinační hra nedařila dle představ.

Žádnou vážnější situaci si po zbytek poločasu ani jeden z týmů nevytvořil. I proto se šlo do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

Rubý zápas dvěma góly rozhodl

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako ten první.

Hosté napadali domácí rozehrávku a snažili se o rychlé protiútoky.

Jeden z nich skvěle zakončil v 69. minutě Rubý, když zužitkoval odražený balón a ze šestnáctky umístil míč od tyče do brány, poslal hosty do vedení - 0:1.

Domácí se vrhli do útoku, snažili se o vyrovnání, ale bez větší šance.

V 79. minutě získali hosté míč těsně za půlící čárou a Rubý předvedl výborný přehled ve hře, když přes půlku hřiště skvěle přehodil Dostála - 0:2.

V největší šanci domácích na zkorigování výsledku v druhém poločase se opět ocitl Cupák, ale stejně jako v prvním poločase ho povedeným zákrokem vychytal hostující Gergela. Domácí si další šance vytvořili hlavně po standardních situacích, ale žádná nevedla ke gólu díky dobře fungující obraně hostí.

Hosté z Frýdku-Místku tak zvítězili v druhém venkovním zápase v řadě a domácí přišli díky výhře béčka Olomouce na půdě Velkého Meziříčí 1:0 o první místo v tabulce. 

V dalším kole budou chtít hosté přidat třetí výhru v řadě proti Velkému Meziříčí a domácí Kroměříž míří na horkou půdu Hlučína.



Ohlasy k zápasu



MFK Frýdek-Místek
Patrik Rubý - hráč hostí: Zápas hodnotím kladně protože všichni podali 100% výkon a tímto si odvážíme tři body proti prvnímu týmu tabulky. Pocit z dvou gólů je potěšující a hlavně z toho druhého!



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] , O. Tiahlo [-] , P. Zavadil [-] , Š. Vyhlíd [-] - D. Plecitý [-] (62. M. Surynek [-] ) , T. Jeleček [-] (77. J. Dočkal [-] ) , L. Hroník [-] (46. M. Votava [-] ) , M. Cupák [-] - C. Lhotecký [-] (87. E. Mlčoch [-] ) -

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] (87. B. Manzia [-] ) , P. Zupko [-] , T. Hykel [-] (87. T. Vengřinek [-] ) , M. Kovařík [-] (82. D. Nieslanik [-] ) , D. Konečný [-] , T. Barkov [-] (58. L. Raab [-] ) , M. Burgo [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

ŽK: 75. T. Matoušek - 1. P. Rubý , 5. M. Gergela , 22. J. Blejchař .
Počet diváků: 268. Rozhodčí: Bebenek Petr - DUDEK Matěj, PÁRAL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Václav Horyna

Expert: Štěpán Přikryl
Tip experta: výhra domácích

Kroměříž potřebuje vyhrát a napravit tak ztrátu bodů z Olomouce. Možná budou hráči trochu nervózní a nebude to jasná záležitost, ale domácí to zvládnou a těsně o gól zvítězí. Tipuji těsnou výhru Kroměříže.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích