0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 10:30

25.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlínské béčko nenavázalo na výhru z Ostravy a padlo doma s juniorkou Slovácka


Branky


7

V minulém kole se jednalo o velké překvapení, když béčko Zlína vyloupilo Ostravu, kde vyhrálo 3:0. Čekalo se, zda tři body z venku potvrdí v domácím zápase se Slováckem a polepší si v boji o záchranu. Opak byl pravdou a béčko Slovácko vyhrálo ve Zlíně 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se na gól čekalo marně

Před zápasem byl na základě výsledků z minulého kola mírným favoritem domácí celek, který v rámci 24. kola vyhrál na hřišti třetí Ostravy 3:0.

Béčko Zlína nastoupilo k zápasu s juniorkou Slovácka posilněno o hráče širšího ligového kádru. Jmenovitě mohl zlínský kouč využít služeb Koláře, Hrdličky, Hellebranda, Bobčíka či v minulém kole dvougólového Chwaszcze. Naopak hostující trenéři Němčický s Šuškavčevičem složitě dávali dohromady základní jedenáctku, a to kvůli zraněním a nemocem.

Od úvodních minut se jednalo bojovné utkání, které nepřinášelo nějaké tutové šance a moc nelahodilo oku diváka.

Během prvního poločasu si vypracovali dvě gólové situace hosté, ale nejprve Pak trefil tyčku a poté neuspěli ani po standardní situaci.

Domácí se přes organizovanou hostující obranu v první půli nedostali do vyložené šance a poločas končil bez branek.

 

Kratochvíla rozhodl o třech bodech pro hosty

I po změně stran to byl spíše boj mezi šestnáctkami. Hosté ve Zlíně opravdu velmi dobře pracovali směrem dozadu, v defenzivě byli organizovaní, pečliví, takže domácí se do vyložených šancí za celý zápas nedostali.

Rozhodující moment zápasu se tak udál v 69. minutě. Zlínští při vlastní rozehrávce chybovali a Kratochvíla po střele zpoza šestnáctky uklidil balon i za pomoci tyče do sítě - 0:1.

Ve zbytku druhého poločasu se domácí snažili alespoň o vyrovnání, Slovácko zatlačili, ale pozorná obrana hostí všechny náznaky šancí odvrátila.

Hosté si tak odváží ze Zlína tři body za výhru 1:0. V příštím kole zajíždí domácí do Otrokovic, kde se bude hrát o velmi důležité záchranářské body. Béčko Slovácka přivítá doma Vrchovinu, které jde také o hodně.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - trenér: Samozřejmě jsme zklamaní. Chtěli jsme navázat na podařený výsledek z Baníku, ale derby jsme nezvládli. V bojovném zápase, které se divákům nemohlo moc líbit, jsme si nic pořádného nevytvořili. Soupeř pak potrestal jednu naši chybu a bohužel takhle do dopadlo.

1. FC Slovácko B
Darko Šuškavčevič - asistent trenéra: Klukům jsme říkali, že když budou pracovat jako druhou půli v domácím zápase s Blanskem, že se nám to vrátí, což se potvrdilo. Směrem dopředu si vždycky nějaké šance vypracujeme.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - T. Slovák [-] , J. Kolář [-] , F. Jura [-] (76. D. Mach [-] ) , L. Hrdlička [-] , A. Číž [-] (66. V. Mlýnek [-] ) , L. Bobčík [-] , J. Pafka [-] , P. Kulíšek [-] (76. T. Chrudina [-] ) , J. Hellebrand [-] (76. R. Pobořil [-] ) , Š. Chwaszcz [-]

1. FC Slovácko B
D. Velich [-] - V. Bartoš [-] , T. Koryčan [-] (83. F. Janečka [-] ) , A. Kočí [-] , O. Porč [-] , T. Vincour [-] (41. Š. Gabriš [-] ) , l. pernica [-] , P. Juroška [-] , D. Kratochvíla [-] , V. Pak [-] (85. E. Yohanna [-] ) , M. Polášek [-]

ŽK: 45. J. Hellebrand , 68. P. Kulíšek , 74. L. Bobčík - 33. O. Porč .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - OGRODNÍK Vlastimil, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Václav Horyna

Expert: Štěpán Přikryl
Tip experta: výhra domácích

Tady bude záležet, jak oba týmy budou posíleni z áčka, ale Zlín bude chtít navázat na výhru z Ostravy a s ohledem na boj o záchranu potřebuje body. Tipuji výhru Zlína, jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů