Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 10:15

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velikonoční nadílka Znojmu Vratimovu


4

Tři výhry v řadě měli před zápasem hráči domácího Znojma, na které chtěli navázat v utkání s Vratimovem, kterému se však na jaře také daří nad očekávání a čekal se tak vyrovnaný zápas. Nakonec z toho byla jednoznačná výhra domácích 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nic moc nenabídl

Oba týmy si v prvním poločase nebyly schopné vytvořit brankovou příležitost.

Na zajímavou akci se čekalo až do 36. minuty, když mohl domácí kapitán Tomáš Okleštěk potrestat chybnou rozehrávku hostí. Na polovině hřiště získal míč a ihned se pokusil zakončit a přehodit brankáře Sýkoru. Nechybělo moc, aby míč zapadl pod horní tyčku branky!

O dvě minuty později to zkoušel domácí Robert Russmann přímo z rohu, ale míč jen orazítkoval břevno!

Hosté si v prvním a také ve druhém poločase nevytvořili pořádnou šanci a v podstatě za celý zápas nevystřelili na branku.

Ale první poločas nepřinesl ani jednu branku, když se odcházelo do kabin za stavu 0:0.

Bůro za poločas a hattrick za 5 minut

Domácí hráči to po přestávce pořádně odšpuntovali, když za celý druhý poločas nasázeli hostím pět branek, ale pojďme postupně.

Hosté do druhého poločasu vstoupili aktivněji, ale nepřipravili si žádnou šanci. Naopak se ve 48.minutě dostal k ohrožení branky soupeře Tomáš Okleštěk, který si na gól musel ještě počkat.

62., 65. a 67. znamenala neuvěřitelný počin domácího kanonýra, byl to Tomáš Okleštěk, který během pěti minut zkompletoval hattrick. Nejsem si jistý, zda to takhle rychle někdy stihl i Lewandowski?

Nejprve se v 62. minutě po přihrávce Martina Papeže před branku dostal k míči zmiňovaný hráč, který jej procpal přes brankáře Sýkoru za čáru - 1:0.

V 65. minutě už to bylo 2:0! Petr Kirschner přihrával pod sebe a Okleštěk pěknou střelou navýšil vedení a přidal svou druhou branku v zápase!

A hattrick na sebe nenechal dlouho čekat. Bylo to jen pár desítek sekund! Od poloviny hřiště běžel domácí kapitán sám na branku a nakonec zakončil k pravé tyčce! - 3:0.

V 84. minutě hostující Dziuba špatně přihrál dozadu na brankáře a k míči se dříve dostal Petr Kirschner, který brankáře obešel a pak už to neměl složité, pouze dovedl míč do prázdné branky! - 4:0.

Pověstného bůra dokonal po přímem kopu Štrombach, který se hlavou nemýlil! 89. minuta - 5:0.

Domácí mohli přidat ještě další gól, ale i tak si připsali drtivé vítězství a důležité tři body!



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Tomáš Okleštěk - domácí kapitán: Hattrick za šest minut v jednom zápase jsem asi v chlapech ještě nedal. V prvním poločase jsme neměli tolik zakončení a ve druhém nám to začalo padat, i když trochu se štěstím. Pochvala pro obranu, hosté snad neměli střelu na branku. Teď nás čeká Jihlava a nepodceníme ji.




Sestavy


1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - R. Russmann [-] (84. A. Kartišovs [-] ) , A. Tkadlec [-] , P. Kirschner [-] (84. T. Prokeš [-] ) , M. Papež [-] , J. Hnaníček [-] , M. Goncalves [-] (78. O. Piatov [-] ) , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] , T. Okleštěk [-] (73. D. Štrombach [-] ) , M. Krakovčík [-]

FC Vratimov
M. Sýkora [-] - J. Klejnot [-] , A. Varadi [-] (58. J. Hruška [-] ) , T. Moravec [-] (73. L. Kundrátek [-] ) , L. Duda [-] , J. Elbel [-] - M. Hladík [-] (73. P. Chlopek [-] ) , M. Skwarczek [-] , D. Dziuba [-] - J. Teplý [-] , V. Wojatschke [-] (65. V. Hajnoš [-] )

ŽK: 78. P. Kirschner - 28. V. Wojatschke , 61. T. Moravec .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - KOLÁŘ Jaroslav, MALIMÁNEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: výhra domácích

Zde věřím domácím. Znojmo začalo vyhrávat, stoupá tabulkou a Vratimov doma porazí. Tipuji jedničku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů