0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:15

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravské béčko vybouchlo doma s béčkem Zlína


Branky


6

Třetí juniorka Ostravy je na třetím místě tabulky a v domácích duelech většinou svým soupeřům naděluje branky a body nerozdává. Stejný průběh se čekal i v utkání s trápícím se Zlínem, který se nachází v bojích o setrvání v soutěži. Výsledek byl ovšem pro domácí krutý, dvě nastřelené tyče a prohra 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník bez opor v útočné fázi

Domácí Baník nastoupil v nedělním zápase 24. kola proti juniorce Zlína bez svých nejproduktivnějších hráčů. Do zápasu nemohli nastoupit Petr Jaroň, Daniel Smékal a Filip Sotorník. Všem třem jmenovaným se v minulých zápasech střelecky dařilo a jejich neúčast byla v ofenzivě Baníku znát.

Domácí od úvodních minut diktovali tempo hry, ale svoje akce nemohli dotáhnout do gólového zakončení.

Hostující Zlín přežil úvodní minuty zápasu bez úhony a v 16. minutě sám skóroval, když udeřil z první nebezpečné akce. Po dlouhém nákopu gólmana Šišky potrestal zaváhání v ostravské defenzivě útočník Chwaszcz, jenž odražený balon z hranice šestnáctky pohotově uklidil do odkryté branky.

Hostující náskok mohl smazat Zálešák, jeho rána však putovala o tyčku do zámezí a další závary v pokutovém území Zlína se hostům podařilo ustát.

Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté s náskokem 1:0.

 

Chwaszcz přidal i druhý gól a Baník doma padl

Juniorka Baníku se i po změně stran tlačila do zakončení, pozorní Zlíňané v čele s brankářem Šiškou odolávali a navíc měli i štěstí, když trestný kop Holaně skončil na břevnu.

Naopak rezerva Zlína byla v zakončení nekompromisní, když její další rychlou akci zakončil v 63. minutě opět Chwaszcz a bylo to už 0:2.

Domácí mohl vzápětí vrátit do hry o body Boháč, ale Šišku zblízka nepropálil. Balon do sítě se povedlo dostat až Říhovi čtvrt hodiny před koncem, ale sudí Řezníček gól kvůli ofsajdu neuznal.

Zlínský triumf tak podtrhl v 89. minutě střídající Vít Mlýnek, kterému míč předložil Hrdlička a domácí si tak dopili kalich hořkosti až do konce.

Baník nepředvedl vůbec špatný výkon, ale chyběla větší přesnost a síla ve vápně a Zlín mu udělil lekci z produktivity, odvezl si vítězství 3:0.

Ostrava bude chtít svůj výkon napravit v příštím kole, zajíždí do Nového Města na Moravě. Zlín přivítá doma rezervu Slovácka.

 



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Výsledek je hrůzostrašný, ale úplně neodpovídá dění na hřišti. V poli jsme soupeře přehrávali, ale o výsledku se rozhoduje po chybách a chování v předbrankovém prostoru. A v tom nám dal soupeř lekci.

FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - trenér: Soupeř měl sice po většinu času optickou převahu, my jsme to ale po taktické stránce a bojovností zvládli. Navíc jsme byli produktivní, využili chyby Baníku a dali tři branky.



Sestavy


FC Baník Ostrava B
- R. Murin [-] , M. Bitta [-] (46. K. Michlík [-] ) , Z. Říha [-] , J. Fulnek [-] (84. D. Stoklásek [-] ) , M. Jaroň [-] (89. J. Jelen [-] ) , D. Holaň [-] , J. Drozd [-] (31. M. Kostka [-] ) , D. Janošek [-] , S. Boháč [-] (89. M. Obuch [-] ) , J. Blahuta [-] , R. Zálešák [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - A. Číž [-] (85. T. Chrudina [-] ) , M. Mlýnek [-] , L. Bobčík [-] (59. V. Mlýnek [-] ) , J. Pafka [-] , P. Kulíšek [-] (93. D. Mach [-] ) , T. Slovák [-] , F. Jura [-] (85. T. Uhřík [-] ) , Š. Chwaszcz [-] , J. Kolář [-] , L. Hrdlička [-] (93. R. Pobořil [-] )

ŽK: 10. J. Fulnek - 22. L. Bobčík .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - MOJŽÍŠ Jakub, VEJTASA Simon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: výhra domácích

Tak tady to vidím na jednoznačnou záležitost domácích. Potvrdí tabulkové postavení a zvítězí v domácím prostředí. Tipuji jedničku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích