P. Simr 27.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 11:00

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov bral tři body za výhru v Otrokovicích


Branky


6

Ve 24. kole se proti sobě postavily týmy domácích Otrokovic, které se na jaře herně a výsledkově zvedají, rvou se o záchnu a hosty z Uničova, kteří jsou na šestém místě tabulky. Branky padaly pouze v první půl hodině, přesto diváci viděli tři a hosté si odvezli výhru 2:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky za poločas

Hostující trenér oproti minulým zápasům udělal v sestavě pár změn. Příležitost dostal například poprvé na jaře brankář Marek Kalina. A hned v prvních minutách se musel činit, protože Otrokovice měly dvě velké šance.

Hosté přežili úvodní šance domácích a trestali, když se po sedmi minutách hry po brejkové situaci prosadil Ambrozek 0:1.

Ve 27. minutě se domácí dočkali vyrovnání, když se po standardní situaci prosadil domácí kanonýr Simr.

Do poločasu však padla ještě jedna branka, když hostům vrátil vedení ve 30. minutě Šidlík, další novic v sestavě hostí - 1:2.

Do kabin tak odcházel Uničov za vedení 2:1.

 

 

Hosté vedení uhájili

Druhý poločas začali opět aktivně domácí, kteří lačnili po vyrovnání, ale to jim opět překazil skvělý Kalina v brance hostí.

Šanci na potvrzení vedení měli i hosté. Jmenovitě Komendu a i další pokusy hostí brankář domácích také zneškodnil.

V závěru si hosté výsledek pohlídali a odvážejí si z Otrokovic tři body!

V dalším zápase zajíždí Otrokovičtí do Blanska a Uničov přivítá trápící se Uherský Brod.

 



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Jan Žižka - trenér: Měli jsme tam náznaky, chyběla nám ale přesnost v předfinální fázi. Ačkoliv jsme vyrovnali, tak jsme brzy na to hloupě propadli ve středu hřišti. Soupeř po druhém brejku vedl 2:1

SK Uničov
Jiří Neček - trenér: I když se hrálo na těžkém terénu, tak utkání nevypadalo vůbec špatně. Bylo tam dost kombinačních věcí a novici v sestavě utkání zvládli.



Sestavy


FC Zlínsko
R. Konečný [-] - T. Dekleva [-] , O. Pernatskyi [-] , M. Zedníček [-] (82. M. Fiala [-] ) , M. Suchý [-] , F. Přikryl [-] - L. Vychodil [-] , M. Blahuta [-] (46. M. Vintr [-] ) , J. Kiška [-] - P. Simr [-] , O. Putyera [-] (54. P. Chovan [-] )

SK Uničov
M. Kalina [-] - R. Bala [-] , V. Koutný [-] , V. Kamas [-] , M. Diblík [-] , T. Komenda [-] (68. A. Krč [-] ) , M. Šidlík [-] (68. D. Bača [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (82. M. Vybíral [-] ) , R. Vejvoda [-] , M. Sečkář [-] (91. J. Štaffa [-] )

ŽK: 71. F. Přikryl , 88. T. Dekleva , 89. L. Vychodil - 89. M. Sečkář .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: DUDEK Matěj - MANKOVECKÝ Tomáš, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: výhra hostů

I přes to, že Otrokovice posílily a výsledkově se zvedají, tak tabulkovým favoritem jsou hosté, kteří zvítězí. Tipuji dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích