0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 18:00

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdečtí nečekaně vyloupili Hlučín


Branky


6

Hlučín, před zápasem 24. kola třetí tým tabulky MSFL, byl v domácím utkání s Frýdkem-Místkem favoritem. Hosté bojují na jaře o každý bod, který by jim pomohl ke klidnějšímu středu tabulky. Papírové předpoklady šly však stranou a hosté si překvapivě odvezli všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství bez branek

Fotbalisté Hlučína čtyřikrát po sobě udrželi čisté konto a tuto bilanci chtěli v rámci 24. kola jistě prodloužit. Měli k tomu výbornou příležitost, protože v domácím prostředí přivítali tým ze spodních pater tabulky Frýdek-Místek. Předzápasové prognózy se ovšem nepotvrdily.

Již začátek pátečního utkání překvapivě patřil hostům, když nebezpečně vypálil Rubý.

Domácí během první půle postupně získávali půdu pod nohama, jenže scházelo tomu přesnější zakončení. Nejprve Lokša zkoušel štěstí z přímého kopu, s nímž si ale poradil hostující gólman Gergela. O chvíli později se dostal ke střele domácí Smékal, ale Gergela byl opět pozorný. 

Deset minut před přestávkou nezakončil přesně opět Lokša a kabin se odcházelo za nerozhodného stavu 0:0.

Hosté překvapivě udeřili a vítězí

Hlučín nastoupil aktivně do druhého poločasu a hostujícího brankáře vystrašil nejprve Holzer a po něm Ptáček trestuhodně překopl hostující branku.

Na opačné straně pak zazlobil Rubý, ale bylo to pouze varování, když v 61. minutě přišel pro domácí trest. Domácí nepokryli ve vápně Blejchaře, který prudkou hlavičkou rozvlnil síť – 0:1. 

Od další pohromy favorita uchránil gólman Lapeš, když zneškodnil ránu Konečného.

Necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem bylo hotovo. Frýdek-Místek totiž předvedl útočnou akci, kterou zužitkoval zcela volný Barkov – 0:2.

Snížení měl na kopačce domácí Moučka, ale orazítkoval pouze spojnici břevna a tyče.

Hosté tak vyloupili Hlučín a odváží si zlaté tři body, které jim jistě pomohou v boji o lepší umístění ve středu tabulky. Aktuálně jsou hosté v tabulce 12. a domácí zůstali třetí, ale na záda jim dýchají Ostrava s Rosicemi.



Ohlasy k zápasu


FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: Jsem velice zklamaný naším přístupem. Frýdek nás předčil v bojovnosti, nasazení i agresivitě. Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř, který hraje organizovaně a má v týmu hodně rychlostních typů, ale stejně jsme si nedali pozor. Bylo to utkání o první chybě, kterou jsme bohužel udělali my. Musíme se z toho poučit.

MFK Frýdek-Místek
Robert Pištěk - trenér: Co mě těší je to že jsme se nestáhli do urputné defenzivy ale snažili jsme se být stále aktivní. Dnes není jediný hráč, kterému bych mohl něco vyčíst. Výborný aktivní a organizovaný výkon. Dokázali jsme, že jsme kondičně výborně nachystaní a dokážeme potrápit každý tým.



Sestavy


FC Hlučín
J. Lapeš [-] - D. Hasala [-] , T. Wolf [-] , O. Moučka [-] , V. Wala [-] , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , J. Ptáček [-] (59. A. Zajíček [-] ) , J. Holzer [-] (67. T. Buchvaldek [-] ) , D. Mládek [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] , P. Zupko [-] , T. Hykel [-] (76. Š. Byrtus [-] ) , M. Kovařík [-] , D. Konečný [-] (90. L. Raab [-] ) , T. Barkov [-] , M. Burgo [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-]

ŽK: 9. R. Lokša , 12. D. Smékal - 21. P. Rubý , 31. M. Kovařík , 65. P. Zupko , 87. T. Hykel .
Počet diváků: 408. Rozhodčí: Silný Zdeněk - POSPÍŠIL Pavel, MATĚJEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: remíza

V tomto zápasu tipuji remízu. Hlučín je silný tým, favorit, ale Frýdek má na jaře zlepšené výsledky a bude chtít venku bodovat.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích