2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 10:15

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko vybojovalo s béčkem Slovácka bod


Branky


6

Role tabulkového favorita patřila před utkáním 24. kola MSFL domácím hráčům juniorky Slovácka, kam přijeli bojovat o důležité body ve středu tabulky fotbalisté Blanska. Po otočce domácích z 0:1 na 2:1 berou hosté nakonec díky vyrovnání v závěru remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení hostí

V minulém kole hostující Blansko potrápilo doma Ostravu, se kterou padlo 1:2 a hosté si alespoň z Uničoval odvezli bodík za remízu 1:1, na kterou chtěli navázat domácím vítězstvím. Po pár minutách domácí potvrdili lepší start do utkání, když orazítkovali břevno. 

Domácí působili v kombinaci lépe a do poločasu ještě párkrát zahrozili, ale bez gólového efektu.

Před poločasem se naopak radovali hosté, když se ve 39. minutě prosadil Jiří Tulajdan, který zařídil ranou na zadní tyč hostům vedení 1:0.

Do kabin tak odcházeli hosté s jednobrankovým vedením v zádech.

Domácí otočka, ale hosté nakonec bod urvali

Nástup do druhého dějství měli opět lepší domácí fotbalisté, kteří ho tentokrát přetavili v gólový efekt. Nejprve pálil z dálky Pernica, ale pár minut po něm Tomáš Vincour vyrovnal přesnou hlavičkou z rohového kopu - 49. minuta 1:1.

Další výraznější šance se naskytla Blansku v 66. minutě, a to díky hostujícímu Todoričovi, který po individuální akci mířil těsně vedle.

S blížícím se koncem zápasu chtělo jedno či druhé mužstvo strhnout vedení na svou stranu, což se nakonec podařilo v 80. minutě domácím, když se prosadil Pernica, který nadvakrát překonal hostujícícho Vitáska.

Domácí chtěli potvrdit vedení, přidat uklidňující třetí branku, ale to se jim nepovedlo.

V 90. minutě, když se možná domácí viděli se třemi body v kapse, přišel trest. Hostující Smrčka se ve vápně domácích dostal k míči a střelou z otočky vydoloval pro hosty bod za konečnou remízu 2:2

Díky úspěšnému finiši bere mančaft z jižní Moravy bod a zůstává ve vyrovnané tabulce MSFL na devátém místě. Juniorka Slovácka zůstává v tabulce na sedmá. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický - trenér: Samozřejmě jsme závěr měli zvládnout lépe, měli být důslednější, ale zase soupeř byl houževnatý, organizovaný, hrál z bloku. Těžko jsme se prosazovali. Navíc jsme se na konci utkání dopustili hned několika chyb, které nás připravily o výhru.




Sestavy


1. FC Slovácko B
D. Velich [-] - V. Bartoš [-] , M. Kudela [-] , O. Porč [-] (83. M. Stropsa [-] ) , I. Aldin [-] (67. T. Koryčan [-] ) , M. Polášek [-] , T. Vincour [-] , l. pernica [-] , D. Kratochvíla [-] (83. M. Kabelka [-] ) , V. Pak [-] (60. E. Yohanna [-] ) , A. Kočí [-]

FK Blansko
D. Vitásek [-] - T. Černý [-] , F. Smrčka [-] , P. Šíp [-] (72. L. Chloupek [-] ) , Š. Alexa [-] (46. D. Blažík [-] ) , N. Todorič [-] , J. Tulaydan [-] (86. A. Fiala [-] ) , M. Pecuch [-] , M. Štencl [-] (86. M. Lick [-] ) , M. Zúbek [-] , T. Feik [-]

ŽK: 20. M. Kudela , 90. T. Vincour - 34. T. Feik , 75. J. Tulaydan .
Počet diváků: 116. Rozhodčí: Marek Daniel - BĚLÁK Marek, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu. Oba týmu budou chtít bodovat. Tipuji nulu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích