Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2022 17:00

24.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další poklidná výhra Rosic


Branky


6

Před zápasem 24. kola bylo jasné o tom, že hosté z Nového Města na Moravě potřebují v Rosicích bodovat a určitě s tímto cílem do utkání nastoupili, ovšem jejich taktika se musela po inkasované brzké červené kartě změnit a domácí si nakonec dokráčeli k dalšímu poklidnému vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká červená pro hosty

Domácí Slovan Rosice nastoupil do utkání 24. kola v pozici favorita. V tabulce jim patří páté a místo a jsou to naopak hosté, kteří se musí rvát o každý bod, a to s ohledem na jejich situaci ve spodních patrech tabulky.

Rosičtí začali utkání zostra a už ve druhé minutě Přerovský orazítkoval tyč. O pár vteřin poté přišla komplikace pro hosty v podobě červené karty, kterou vyfasoval při hašení úniku domácích Batelka.

Následný přímý kop vychytal opět Přerovskému Šmída, který do konce úvodního dějství držel hosty nad vodou. Vylámali si na něm zuby postupně domácí Kršák, Přikryl, Přerovský a Koláčný.

Hosté zahrozili v polovině a ke konci poločasu, ale šance Matulky ani Duby větším ohrožením domácí branky neskončily.

Domácí naopak své šance v prvním poločase zahazovali a obětaví hosté odcházeli do kabin za příznivého stavu 0:0.

 

Domácí třemi góly dokráčeli k poklidné výhře

Po změně stran pokračovala převaha domácích, ale Selinger ani Přerovský ve svých šancích ze začátku druhé půle ještě neuspěli.

V 55. minutě už ale přetížená obrana Nového Města kapitulovala. Nejprve dostal ideální balon Selinger a sám před Šmídou bez problémů zakončil - 1:0. Hosté se ani nestačili oklepat a už to bylo o dvě branky. O pět minut později se tentokrát objevil po chybě hostí ve velkém čtverci osamocený Přikryl a opět zachoval chladnou hlavu - 2:0. Naděje na případný bodový zisk Novému Městu definitivně utnul Přerovský, který necelých dvacet minut před koncem přidal třetí přesný zásah 3:0.

Poslední šance utkání patřila hostům, když si v 85. minutě narazil Matulka míč s Partlem a z úhlu vyslal tvrdou střelu na Zádrapu, který jeho pokus vyrazil na roh.

Utkání nabídlo jasnou převahu domácí, kteří i spoustu šancí zahodili a hosté si po brzké červené odváží prohru 3:0.

V dalším kole zajíždí domácí do Vratimova a hosté budou bojovat o důležité záchranářské body doma s juniorkou Baníku.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Rosice
Daniel Přerovský - útočník: Již před zápasem Daniel Přerovský tipoval výhru svého týmu 2:0, nakonec byla o gól vyšší: "V našem domácím zápase proti Novému Městu na Moravě vyhrajeme. Tipuji naši výhru 2:0."




Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - Š. Přikryl [-] (87. T. Mutina [-] ) , D. Přerovský [-] (76. M. Kozel [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] (72. A. Fila [-] ) , J. Koláčný [-] (87. P. Král [-] ) , P. Novák [-] , T. Praks [-] , M. Kršák [-] (76. J. Vítámvás [-] ) , T. Zezula [-]

SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - J. Novotný [-] , T. Švanda [-] (32. D. Bača [-] ) , T. Trojánek [-] , J. Batelka [-] - P. Partl [-] , P. Sytař [-] (19. L. Hekerle [-] ) , M. Svoboda [-] (70. M. Jícha [-] ) , L. Michal [-] - R. Matulka [-] , T. Duba [-] (70. R. Hlaváč [-] )

ŽK: 32. D. Přerovský , 78. P. Drbal - 31. P. Partl . ČK: 3. J. Batelka .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - NÁPRAVNÍK Jan, DENEV Alex.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Daniel Přerovský
Tip experta: výhra domácích

V našem domácím zápase proti Novému Městu na Moravě vyhrajeme. Tipuji naši výhru 2:0. Takže jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích