3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:00

23.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž se vrátila na vítěznou vlnu


Branky


6

Kroměříž zažila v minulém kole nemylé překvapení, když poprvé na jaře prohrála. Hosté z Uherského Brodu neprožívají zrovna povedený vstup do jarní části sezóny a tabulkou se začínají propadat. Na hřišti prvního celku tabulky chtěli hosté překvapit, bodovat, ale nepovedlo se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konec poločasu pro domácí

Fotbalisté Kroměříže zvládli skvěle odčinit porážku z minulého kola a na domácím hřišti porazili Uherský Brod, když se utkání neslo nečekaně v poklidném tempu pro domácí.

Úvod utkání nepřinesl nic zajímavého ani na jedné straně. Na hráčích domácí Kroměříže byla vidět mírná nervozita a tíha porážky z minulého utkání, což po zápase přiznal i domácí trenér.

Hosté skvěle bránili a nepouštěli kreativní domácí hráče příliš do hry.

Až do v 37. minuty se hostům dařilo eliminovat domácí útoky, ale pak se opřel do střely domácí Hroník a rozvlnil síť.

Do poločasu domácí přidali pojistku, když se v 41. minutě po krásném centru Jelečka prosadil stoper Tiahlo - 2:0.

Do kabin tak odcházeli s dvoubrankovým vedením domácí.

 

 

Pojistku přidal střídající Červenka

Do druhého poločasu vstoupili hosté s vidinou alespoň utkání zdramatizovat. Domácí však měli utkání pod kontrolou a hosté se snažili zahrozit převážně ze standardních situací.

Kroměříž ve druhé půlce vycházela z aktivního bloku a snažila se využít rychlých brejků.

Když už to vypadalo, že ukání další branku nepřinese, tak se pět minut před koncem zápasu prosadil domácí žolík Červenka a Hanáci si tak dokráčeli k další výhře.

Bez překvapení tak skončil sobotní duel mezi fotbalisty Kroměříže a Uherského Brodu. Souboj krajských rivalů ve třetí lize dopadl mnohem lépe pro favorizované Hanáky, kteří ve 23. kole MSFL zdolali soupeře ze Slovácka 3:0 a udrželi pětibodový náskok před druhým béčkem Olomouce. 

Ve 24. kole dojde k očekávanému duelu prvního s druhým na hřišti béčka Olomouce. Uherský Brod se pokusí bodovat v domácím duelu s Velkým Meziříčím.



Ohlasy k zápasu


SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka - trenér: Pro soupeře je porážka možná až příliš krutá, my jsme ale chtěli odčinit předcházející ztrátu v Otrokovicích, což se nám povedlo. Jsem rád, že to kluci zvládli, i když měli těžší nohy a na jejich výkonu byla znát nervozita.




Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , M. Machálek [-] , P. Zavadil [-] , O. Tiahlo [-] - M. Cupák [-] , D. Plecitý [-] (77. Š. Vyhlíd [-] ) , L. Hroník [-] (63. E. Mlčoch [-] ) - C. Lhotecký [-] (83. M. Surynek [-] ) , M. Votava [-] (77. P. Červenka [-] )

ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Lorenc [-] , M. Flasar [-] , L. Nevařil [-] (82. F. Košák [-] ) , M. Vrága [-] - J. Švrček [-] , D. Venený [-] (59. J. Michalec [-] ) , V. Gettler [-] (73. M. Malenovský [-] ) , D. Sklenář [-] (82. M. Mančík [-] ) - O. Strachoň [-] (59. P. Šmatelka [-] ) , R. Josefík [-]

ŽK: 54. T. Jeleček - 24. R. Josefík , 36. M. Lorenc , 77. D. Sklenář .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Denev Alex - MOJŽÍŠ Jakub, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vojtěch Wojatschke
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí tabulkové postavení a vyhrají 2:0. Kroměříž bude chtít vyhrát a odčinit prohru z Otrokovic. Jednička.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích