0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2022 10:15

23.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další prohra béčka Jihlavy


Branky


18. T. Wolf , 52. J. Holzer , 85. O. Moučka
6

Juniorka Jihlavy je po odstoupení Dolního Benešova stále na úplném chvostu tabulky MSFL. Pokud chce pomýšlet na záchranu, tak musí začít okamžitě vítězit, protože zisk 13 bodů není nic ke chlubení. Hlučín si však zápas pohlídal, potvrdil roli favorita a s přehledem vyhrál 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Hlučín

V nedělním utkání 23. kola nastoupil Hlučín do utkání na půdě béčka Jihlavy v roli jasného favorita. Před utkáním však trenér Smékal řešil početnou marodku, a tak se do nominace vešel i talentovaný dorostenec Eliáš Hon.

Úvodní minuty utkání však tomu, že je Hlučín favoritem, nenasvědčovaly. Více ze hry měla domácí juniorka Jihlavy, která si vytvořila i zajímavé momenty. Třeba, když Savi zatáhl míč do středu a jeho tečovaná střela letěla těsně nad.

Více ale domácí z úvodních minut nevytěžili a favorit trestal. V 15. minutě Hlučín udeřil, když po nebezpečném zakončení vznikl v jihlavské šestnácte závar, z něhož těžil hostující Wolf, který prokázal důraz a protlačil míč do sítě - 0:1.

Hlučín potom po zbytek první půle kontroloval hru, ale ani přes další zajímavé možnosti druhou branku nepřidal.

Do kabin se odcházelo za stavu 1:0 pro hosty z Hlučína.

Hosté si výhru pohlídali

Druhý poločas aktivitou domácích nezačal, neopakoval se tedy poločas první a byli to hosté, kteří kontrolovali hru.

V 52. minutě se hosté mohli i radovat z uklidňující branky. Rohový kop propadl k osamocenému Holzerovi a ten jej poslal za záda brankáře Jágrika - 0:2.

O tři minuty později mohlo být u hostí ještě veseleji. Hlučínský Ptáček donutil parádní střelou zasáhnout Jágrika, který vyrazil míč jen k Lokšovi. Dorážka hostujícího kapitána skončila v síti, ale gól neplatil kvůli ofsajdu.   

Hlučín byl i nadále při chuti a šel si sebevědomě za tříbodovým ziskem. Dění na hřišti už odpovídalo postavení obou týmů v tabulce.

V 85. minutě uzavřel skóre zápasu hlučínský Moučka. Záložník hostí se dostal ke střele z levé strany a stanovil na konečných 3:0 pro Hlučín.

I ve třetím utkání v řadě na hřišti soupeře Hlučín bodoval, když tentokrát zvítězil celkem přesvědčivě 3:0.

Hosté přivítají v dalším kole Frýdek-Místek a Vysočina má volno.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Filip Smékal - trenér: Jihlava se ukázala jako velice kvalitní soupeř. My jsme se v prvním poločase špatně pohybovali, takže domácí nás v úvodu přitlačili. Hodně nám pomohl vedoucí gól, po němž jsme převzali iniciativu a ještě do přestávky jsme mohli přidat další branky. Po našem druhém gólu jsme se definitivně uklidnili. Ze tří bodů máme radost, protože jsme se střetli s nepříjemným protivníkem.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - A. Savi [-] , . Arroyo [-] , L. Musil [-] (75. M. Walter [-] ) , F. Shudeiwa [-] , A. Novák [-] , S. Chocholatý [-] (75. K. Crhan [-] ) , M. Fila [-] , . Araujo [-] (64. Š. Němeček [-] ) , P. Mikuška [-] , I. Christodoulou [-] (64. P. Vacek [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Buchvaldek [-] (71. D. Mládek [-] ) , T. Wolf [-] , O. Moučka [-] , D. Smékal [-] (67. A. Zajíček [-] ) , R. Plesník [-] , R. Lokša [-] , J. Ptáček [-] (86. E. Hon [-] ) , J. Holzer [-] , L. Lehnert [-] (71. M. Neumann [-] ) , D. Hasala [-]

ŽK: 78. D. Mládek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Mayer Jan - RYGL Luboš, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Vojtěch Wojatschke
Tip experta: výhra hostů

Dle postavení v tabulce je favoritem Hlučín. Zvítězí, tipuji dvojku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů