2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2022 17:00

22.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá výhra v řadě pro Znojmo!


Branky


4

Začátek jarní části sezóny fotbalistům Znojma vůbec nevycházel, nesbírali body a ani jejich herní projev nebyl ideální. Jenže v minulém kole loupili body na hřišti Blanska, které v rámci 22. kola MSFL potvrdili v domácím zápase proti juniorce Zlína. Ta se naopak na jaře stále hledá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Zlína.

Do zápasu týmů ze spodní části tabulky, kdy se hrálo tzv. o 6 bodů, nastoupili aktivně domácí.

V úvodu zápasu si domácí vybojovali dva rohy, ale to bylo z jejich strany vše a do první velké šance se dostali hosté ze Zlína, když v 11. minutě napálil hostující Pafka tyčku Przybyszovy branky!

Ve 32. minutě se už hosté radovali z vedení. Bylo to z nenápadné akce, když Bobčík odcentroval z pravé strany na Chwaszcze, který se hlavou zblízka trefil k levé tyči a otevřel skóre zápasu - 0:1!

První poločas byl celkově pod taktovkou Zlína, který hrál zodpovědně a domácí nepouštěl do šancí. Navíc hosté hrozili z rychlých brejků, ale více než jeden gól před odchodem do šaten nevstřelili. 

Hosté tak šli do kabin spokojenější.

Domácí vývoj utkání otočili a berou tři body!

Cílem domácích bylo nastoupit aktivněji do druhého poločasu a v utkání bodovat.

Jenže v 55.minutě mohlo být s domácími ještě hůře, když se na pravé straně dobře uvolnil jeden z hostů, ale při samostatném uniku ho domácí brankář vychytal a udržel naděje Znojma na zvrat v utkání.

Od té doby to byli domácí hráči, kteří Zlín zatlačili a vyrovnání vyselo ve vzduchu. Nejprve se Josef Hnaníček opřel do odraženého míče a mířil jen kousek od pravé tyčky branky!

V 56.minutě už vyrovnáno bylo, když se po sérii odrazů dostal míč až k Tomáši Oklešťkovi, který se z malého vápna trefil přesně - 1:1.

V 68.minutě už mohli domácí jít do vedení, když hlavička Gonçalvese skončila kousek od pravé tyče hostí.

Nakonec to domácím vyšlo a zápas otočili na svoji stranu, nutno říct, že v druhém poločase byli aktivnější a svůj tlak proměnili v 86.minutě. Josef Hnaníček dokázal hlavičkou vrátit míč před branku, hrankář hostí neodhadl výběh, na míč počkal Dávid Kočík a opět z blízkosti, jako v prvním případě Okleštěk, neměl problém uklidit balón do branky - 2:1.

Znojemští si do tabulky připsali veledůležité tři body, podruhé za sebou vyhráli a svého konkurenta v boji o záchranu nechali v tabulce dál pod sebou!

V příštím kole se Znojmo představí v dalším důležitém utkání na půdě Nového Města na Moravě - opět půjde tzv. o 6. bodů.

 



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
Alois Skácel - trenér: Tři body - ty jsou dneska nejdůležitější!

FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - trenér: Je to velká škoda, protože bod jsme si odvézt mohli. Jenomže v druhé půli jsme se nechali až příliš zatlačit a do naší šestnáctky létal jeden centr za druhým. Soupeř zvýšil agresivitu, pomohli mu zkušení hráči, zejména přesun Pepi Hnaníčka do středu pole. A my jsme se pak už jenom bránili. Chybělo nám sebevědomí a nakonec jsme dvě situace ve vlastní šestnáctce neuhlídali. Inkasovali jsme z bezprostřední blízkosti poté, co jsme nedostali míč do bezpečí a následně nepokryli dorážející hráče. První poločas nám opravdu vyšel. Soupeře jsme k ničemu nepustili, dařila se nám organizace hry a z rychlých brejků jsme se dokázali dostávat do nebezpečných situací. Takto nějak jsem si náš výkon představoval. Hráli jsme dobře a zodpovědně. Při vyrovnání se lámal chleba. I když jsme byli pod tlakem, mohli jsme domácím zasadit druhý úder a hned by se nám dýchalo lépe. Místo toho jsme inkasovali vyrovnávací gól a potom už náš výkon opravdu dobrý nebyl. Místy jsme se sice dokázali z tlaku vymanit a už to vypadalo, že bychom alespoň remízu mohli uhájit, ale znovu jsme doplatili na nedůraz ve vlastní šestnáctce, čehož soupeř využil.



Sestavy


1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - M. Papež [-] , P. Kirschner [-] , A. Tkadlec [-] , J. Hnaníček [-] , M. Goncalves [-] (84. M. Březina [-] ) , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] (25. D. Kočík [-] ) , T. Okleštěk [-] (91. P. Bartůněk [-] ) , R. Russmann [-] , M. Krakovčík [-] (46. T. Prokeš [-] )

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - T. Slovák [-] , J. Kolář [-] (46. A. Číž [-] ) , Š. Chwaszcz [-] (46. V. Mlýnek [-] ) , F. Jura [-] , L. Hrdlička [-] (61. R. Pobořil [-] ) , M. Mlýnek [-] , L. Bobčík [-] , J. Pafka [-] , P. Kulíšek [-] , T. Uhřík [-]

ŽK: 41. L. Hrdlička .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - DENEV Alex, MAYER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Michal
Tip experta: výhra domácích

V tomto utkání to bude výhra domácích. Znojmo začíná zvládat zápasy i výsledkově a doma potvrdí výhru z Blanska.

Tip: výhra hostů