0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 10:15

22.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimovští se vrátili na vítěznou vlnu!


Branky


43. L. Duda , 77. J. Teplý
5

Vratimov v minulém kole doma prohrál s Hlučínem, poprvé na jaře vyšel bodově naprázdno, a tak se na hřišti Jihlavy B čekal důležitý zápas o body. Domácí Jihlava se vítězstvím chtěla bodově přiblížit nesestupovým příčkám a hosté si chtěli zajistit třemi body klidnější střed tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jihlava od začátku postavila Belaida

Do utkání naskočilo Jihlavské béčko posilněno o sedm hráčů ze širšího kádru druholigového áčka. V základní jedenátce domácích se objevil i někdejšího fotbalista Slavie Praha Tijani Belaid. Od trenéra domácích to byl jasný signál k zisku tří bodů.

Do první šance uktání se dostali hosté. S přízemní střelou hostujícího Hladíka si domácí gólman Jágrik poradil.

Ve 24. minutě mohli jít hosté do vedení, když Dziubu vychytal hostující brankář, který vyrazil jeho střelu na břevno.

Ve 30. minutě zahrozili poprvé také domácí a byl to právě Belaid, který z trestného kopu orazítkoval břevno. Pár minut poté si z podobné pozice Belaid trestný kop vyzkoušel znovu, ale tentokrát pálil nad.

43. minuta přinesla gól do šatny a dali ho hosté, když se po pěkné kombinační souhře prosadil Duda, který zužitkoval Hladíkovu přihrávku do prázdné - 0:1.

Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

 

 

Vratimov dotáhl zápas k vítězství

V druhém poločase se snažili domácí s výsledkem něco udělat a vytěžit ze zápasu nějaký ten bod, protže jejich situace v tabulce není růžová.

V 53. minutě měli domácí slibnou příležitost, ale nikdo z domácích ve vápně míč netrefil. Jihlava měla spíše jen náznaky šancí a jejich snahu o vyrovnání uťal hostující Teplý.

V 77. minutě se rozhodlo o osudu zápasu, když se za obranu soupeře dostal hostující Teplý a pravačkou propálil Jágrika v domácí brance – 0:2.

Ke konci zápasu přišly ještě nějaké náznaky šancí domácích, ale bez gólového efektu.

Hosté si tak odváží z Jihlavy tři body a porazili ji i ve druhém vzájemném utkání sezóny.

Ve středu 6. dubna hraje Vratimov dohrávku úvodního jarního kola s Blanskem.



Ohlasy k zápasu



FC Vratimov
Filip Racko - trenér: Zpočátku byl ten zápas takový vyrovnaný, relativně bych řekl, že i bez šancí. My měli první, když Dziuba nastřelil břevno. Potom ale zahrozili i domácí, měli tam pár standardek, navíc těžili z našeho nedůrazu, kdy jsme je nechali trošku hrát. Celkově byla ale ta hra vyrovnaná. Nám se pak v závěru první půle podařila a myslím si, že se musela všem líbit. Druhý poločas už z naší strany nebyl tak aktivní směrem dopředu. Podvědomě jsme se spíše soustředili na defenzívu a domácí hráče k ničemu vážnějšímu nepustili. Byly tam nějaké nakopávané míče a závary, co tam propadly, ale že by tam byla nějaká stoprocentní tutovka, to ne. Nám se pak podařilo zvýšit vedení, kdy se z brejku prosadil Kuba Teplý. Je to pro nás super vítězství. Máme tak ze čtyř jarních utkání tři vítězství. Kromě toho nepodařeného zápasu s Hlučínem jsou to slušné výsledky. My se musíme teď soustředit na to, abychom po dobrém začátku neusnuli, jak se nám to stalo na podzim. Ve středu hostíme Blansko, chceme doma tyhle výsledky potvrdit.



Sestavy


FC Vysočina Jihlava B
A. Jágrik [-] - V. Křišťál [-] , T. Belaid [-] (60. M. Fila [-] ) , A. Savi [-] , L. Musil [-] (70. M. Lokvenc [-] ) , F. Shudeiwa [-] , L. Fila [-] (82. A. Novák [-] ) , S. Chocholatý [-] (82. P. Vacek [-] ) , . Araujo [-] (60. M. Tall [-] ) , P. Mikuška [-] , I. Christodoulou [-]

FC Vratimov
A. Střalka [-] - M. Igbinoba [-] , L. Duda [-] (74. J. Hruška [-] ) , J. Klejnot [-] , J. Elbel [-] - D. Dziuba [-] , M. Hladík [-] (90. T. Moravec [-] ) , M. Skwarczek [-] (90. P. Chlopek [-] ) , V. Wojatschke [-] , A. Nemšovský [-] - A. Varadi [-] (70. J. Teplý [-] )

ŽK: 56. V. Křišťál , 76. S. Chocholatý , 77. M. Fila - 50. A. Nemšovský , 69. L. Duda .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Drozdy Luboš - MOJŽÍŠ Jakub, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Lukáš Michal
Tip experta: remíza

Také remíza. Jihlava vyválčí bod se zkušeným kádrem Vratimova. Tipuji tedy nulu.

Tip: výhra domácích