4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2022 16:00

18.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko opět bez vstřelené branky!


Branky


4

Na středu 6. dubna byl stanoven nový termín odloženého zápasu 18. kola MSFL mezi Vratimovem a Blanskem. Před zápasem se v tabulce nacházelo Blansko o bod před Vratimovem, který nakonec v domácím zápase dominoval a posunul se v tabulce před svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1:0 pro domácí

Kvůli nezpůsobilému terénu se tento zápas nemohl v původním termínu odehrát, a tak Blansko přijelo do Vratimova netradičně ve středu. V podzimním utkání vyhrál Vratimov na hřišti Blanska 1:0 brankou v nastaveném. Hosté z Blanska přijeli do Vratimova soupeři porážku oplatit. "Věřím, že ve Vratimově vyhrajeme 1:0 a vrátíme jim tak podzimní porážku", tipoval před původním termínem zápasu výsledek svého týmu pro náš web asistent trenéra FK Blansko Erik Mihola.

Úvod zápasu vyšel lépe domácím, když se z rohového kopu dostali do vedení, když odražený míč se následně dostal k Wojatschkemu, který před sebou propálil vše – 1:0.

Po čtvrthodině hry převzali na chvíli otěže zápasu hosté a byli blízko vyrovnání, ale jejich šanci zblokovala domácí obrana.

Do přestávky měli aktivnější domácí ještě dvě šance, ale na pozorného Vitáska v brance hostí si nepřišli.

Do kabin se tak odcházelo za vedení domácích 1:0.

Blansko opět v útoku s 0

Po přestávce domácí definitivně zápas rozhodli, když vstřelili hostům další tři branky.

Nejprve se deset minut po přestávce se domácí příznivci radovali podruhé. Domácí brankář Střálka poslal dlouhý balón na polovinu soupeře, hostující obrana trošku zaspala a Jakub Teplý v úniku připravil ještě lepší pozici pro Varadiho, který neměl žádný problém poslat míč do opuštěné branky soupeře – 2:0.

Domácí od té doby hráli ještě více v klidu a deset minut před koncem utkání přišel další gól. Hruška na zadní tyči zvyšoval na 3:0.

120 vteřin po třetí brance se k zakončení dostal Duda, který se nadvakrát dokázal prosadit - 4:0.

Blanenští tak již třetí zápas po sobě neskórovali a Vratimov je přeskočil v tabulce, když na jaře kromě domácí prohry s Hlučínem vždy zvítězil.

O víkendu mají hráči Vratimova volno (Odstoupení Dolního Benešova) a v neděli si tak neděli zahrají na domácím trávníku proti ukrajinskému týmu FK Polissja Žytomyr.



Ohlasy k zápasu


FC Vratimov
Filip Racko - trenér: Myslím si, že je to naše naprosto zasloužené vítězství,“ radoval se po zápase trenér Racko. „Zápas jsme měli jasně v režii, byli jsme od samého začátku fotbalovější. Kluci se neustále snažili hrát směrem dopředu. Po změně stran jsme snad kromě jednoho rohu, kdy soupeř mohl snížit na 2:1, hosty k ničemu nepustili. Kdo dnes na utkání zavítal, určitě nelitoval. Zápas se mu musel líbit. Byl totiž oboustranně fotbalový, žádné takové bouchání. Máme teď čtyři výhry z pěti odehraných kol, což je určitě výborné. Příští týden nás čeká zápas ve Znojmě, kde budeme chtít tuto formu potvrdit




Sestavy


FC Vratimov
A. Střalka [-] - A. Varadi [-] (67. L. Duda [-] ) , M. Igbinoba [-] (82. L. Kundrátek [-] ) , J. Klejnot [-] , J. Elbel [-] - D. Dziuba [-] , M. Hladík [-] (63. J. Hruška [-] ) , A. Nemšovský [-] , M. Skwarczek [-] - J. Teplý [-] (82. T. Moravec [-] ) , V. Wojatschke [-] (82. P. Chlopek [-] )

FK Blansko
D. Vitásek [-] - T. Machálek [-] (69. A. Fiala [-] ) , T. Černý [-] , P. Šíp [-] , Š. Alexa [-] , N. Todorič [-] (46. M. Štencl [-] ) , J. Tulaydan [-] (86. P. Fojt [-] ) , M. Pecuch [-] , M. Zúbek [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-] (72. M. Lick [-] )

ŽK: 47. D. Dziuba , 56. A. Nemšovský - 89. P. Šíp .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: DUDEK Matěj - MATĚJEK Vojtěch, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Mihola - asistent trenéra FK Blansko
Tip experta: výhra hostů

"Věřím, že ve Vratimově vyhrajeme 1:0 a vrátíme jim tak podzimní porážku, kdy jsme inkasovali v nastavení a prohráli doma stejným poměrem, který tipuji".

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích