1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.03.2022 10:15

18.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž potvrdila roli favorita a ze Znojma si odváží všechny body!


Branky


3

Kroměříž na hřišti Znojma potvrdila papírové předpoklady a i přes to, že šli domácí překvapivě do vedení, tak zápas otočili a do tabulky si připsali další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kirschner poslal domácí do vedení

Po necelé první čtvrthodince zápasu! Po centru z levé strany se k hlavičce dostal jeden z našich hráčů. Brankář jeho zakončení sice chytil, ale míč mu z náruče vypadl a k dorážce se dostal Petr Kirschner, jenž dostal míč za brankovou čáru a sudí mu jeho gól na 1:0 svým gestem potvrdil! 

Hosté měli od začátku utkání územní převahu, ze které vyustilo jejich brzké vyrovnání, kdy Cupák využil využil nedorozumění domácí obrany s brankářem.

V poslední pětiminutovce prvního poločasu zahrozili ještě dvakrát hosté, ale do šaten odcházeli hráči za stavu 1:1. Nutno podotknout, že u obou inkasovaných gólů neměli oba brankáři čisté svědomí.

 

I do druhé půle nastoupil favorit zápasu aktivně

Uběhlo jen deset minut po poločasové přestávce a hosté rychle rozehraný aut proměnili ve vedoucí branku. Z pravé strany přišla přihrávka před branku od Cupáka, na kterou si dobře naběhl Sklenář a v zakončení do odkryté branky se nemohl mýlit - 1:2!

O tři minuty později, zhruba po hodině hry, přišla obrovská šance na vyrovnání! Jenže Tomáš Okleštěk promáchl.

po 90 minutách tak utkání skončilo stejným výsledkem jako na podzim a všechny body putují do Kroměříže.

 

Kroměříž se v příštím kole představí v domácím prostředí a jistě bude chtít na výhru ze Znojma navázat. Bude hostit FC Slovan Rosice.

Naopak Znojmo se pokusí vybojovat první jarní body na hřišti Velkého Meziříčí.



Ohlasy k zápasu


1. SC Znojmo FK
kapitán domácích Tomáš Okleštěk: "Kroměříž dokazovala od začátku utkání svoji kvalitu a přehrávala nás, bohužel jsme i přes naše vedení nebyli nahoře moc nebezpeční. V dalším kole náš čeká jistě hratelnější soupeř", uznal kvality hostí kapitán domácích Tomáš Okleštěk.

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bronislav Červenka: "Byli jsme nervózní. Znojemští měli skvěle propracovanou defenzivu, šli do rychlých protiútoků. Je to vždy nebezpečné, v otevřených prostorách se jim snáze hraje. Neměli jsme to tak jednoduché," zhodnotil zápas trenér hostí Bronislav Červenka



Sestavy


1. SC Znojmo FK
B. Przybysz [-] - R. Russmann [-] , P. Kirschner [-] , M. Krakovčík [-] , M. Papež [-] , T. Prokeš [-] , D. Kočík [-] , Y. Glushach [-] , F. Holman [-] (80. A. Kartišovs [-] ) , T. Okleštěk [-] , J. Hnaníček [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Dostál [-] - T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , O. Tiahlo [-] , M. Machálek [-] - P. Sklenář [-] (77. E. Mlčoch [-] ) , M. Cupák [-] , D. Plecitý [-] (77. Š. Vyhlíd [-] ) , A. Houser [-] , P. Červenka [-] (74. M. Votava [-] ) - C. Lhotecký [-] (87. M. Surynek [-] )

Počet diváků: 210. Rozhodčí: Marek Daniel - MOJŽÍŠ Jakub, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Mihola - asistent trenéra FK Blansko
Tip experta: výhra hostů

"Zde tipuji výhru hostí z Kroměříže, kteří dle mého názoru převyšují kvality této soutěže a jsou jasným aspirantem na postup".

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:49

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů