0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.03.2022 15:00

18.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Azylový zápas gól nenabídl. Nové Město remizovalo s juniorkou Zlína


Branky


3

Na umělé trávě ve Žďáru nad Sázavou v rámci 18. kola MSFL byla od úvodních minut k vidění svižná partie. Hostující juniorka Zlína se prezentovala pěknou kombinační hrou, ale fotbalisté Nového Města se jim v tom minimálně vyrovnali. Diváci však na gól čekali marně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První velkou příležitost měl hostující celek

První šanci zápasu měl hostující celek, když domácí Duda balon kousek za vlastním velkým vápnem nedokázal odkopnout, hráči hostů mu jej odebrali a následná střela z pravé strany skončila jen těsně vedle Šmídovy svatyně. Domácí odpověděli v závěru úvodní dvacetiminutovky. Z dobrých dvaceti metrů napřáhl novic v týmu Pavla Procházky Jakub Novotný a jeho bomba skončila na břevnu branky hostů. Míč do prázdné branky pohotově dorazil Matulka, jenže celou parádní akci zastavil praporek pomezního, ofsajd. Branka proto nemohla být uznána.

Po změně stran postupně převzali iniciativu hráči Vrchoviny.

Z mírné převahy domácích hráčů v druhém poločase vyplynula jen řada standardních situací, pořádná šance však k vidění nebyla. Za zmínku stojí centr Duby a zakončení hlavou Matulky, které skončilo těsně vedle hostující tyče. Když pak po rychlém brejku nemířil útočník hostů v ideální příležitosti přesně, rozešly se oba celky zřejmě spravedlivou dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Pavel Procházka - trenér: Bod z úvodního jarního duelu trenér Nového Města bral. „Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, ale nevyšlo to. Nemohu však říci, že bych byl zklamaný. Soupeř byl kvalitní, měl některé dobré příležitosti, s bodem musíme být spokojení,“ uznal Pavel Procházka.

FC TRINITY Zlín B
Luděk Marcaník - trenér: „Minimálně bod určitě bereme, ale při vší úctě k soupeři jsme zde měli na víc. Po většinu utkání jsme diktovali tempo hry, vytvářeli jsme si brankové příležitosti, a kdybychom jednu z nich proměnili, bereme plný počet bodů. Nicméně i remíza je povzbuzením do další části soutěže a potvrzením, že výsledky ze hřišť soupeřů v zimní přípravě nebyly dílem náhody,“ uvedl zlínský trenér Luděk Marcaník.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Smetana [-] , J. Novotný [-] , P. Duda [-] , L. Hekerle [-] (79. T. Švanda [-] ) , T. Trojánek [-] , J. Batelka [-] - M. Svoboda [-] , L. Michal [-] - T. Duba [-] , R. Matulka [-]

FC TRINITY Zlín B
Š. Bachůrek [-] - F. Jura [-] , T. Chrudina [-] , T. Uhřík [-] , F. Němeček [-] , M. Mlýnek [-] , L. Bobčík [-] , V. Mlýnek [-] , J. Pafka [-] , T. Slovák [-] , M. Nečas [-]

ŽK: 26. P. Duda , 63. J. Batelka , 64. R. Matulka - 71. V. Mlýnek , 77. J. Pafka .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - DENEV Alex, RYGL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Mihola - asistent trenéra FK Blansko
Tip experta: výhra hostů

"Souboj dvou sestupem ohrožených týmů, ze kterého dle mého vzejde vítězně Zlínská juniorka".

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů