Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.03.2022 10:15

18.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uherský Brod začal jarní část sezóny remízou


3

Hráči "áčka" juniorku Slovácka neposílili, ale ta po sympatickém výkonu sahala v zápase s Uherským Brodem po třech bodech. Zápas nakonec skončil 2:2, když se za domácí trefil dvakrát David Kratochvíla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli neproměnili penaltu

Domácí mužstvo vstoupilo do utkání aktivně a zkušenějšího protivníka přehrávalo. Mohlo jít dokonce i do vedení, ale Aldin penaltu nařízenou za faul stopera Pavlíčka na Bartoše neproměnil. Mířil jen do tyče.

Pořekadlo nedáš - dostaneš se v následujících minutách na hřišti opět potvrdilo. Hostující Lorenc první střelou na domácí branku poslal hosty do vedení. Po vstřelené brance to byli právě hosté, kteří kontrolovali zbytek prvního poločasu a Michalec hlavičkoval dvakrát nad.

Do šaten se však odcházelo za stavu 1:1, když za domácí vyrovnal neobsazený Kratochvíla.

Domácí přišli v závěru o tři body

Po změně stran nejprve zahrozili hosté. Bylo to po přihrávce aktivního hostujícího záložníka Lorence, kdy se ovšem hostům nepovedlo přesně zacílit.

Poté si vzal slovo opět domácí Kratochvíla, který v 60. minutě obrátil vývoj utkání na domácí stranu. Po vstřelené brance to byli domácí, kteří mohli své vedení ještě navýšit, ale proti byl hostující brankář.

V závěrečných minutách vsadili hosté vše na jednu kartu. Posílili útočnou fázi a posílali centrované bolóny do domácího pokutového území. Jeden z nich se nakonec v 85. minutě podařilo hostům umístit do branky, když vyrovnal důrazný Josefík a určil tak konečné skóre zápasu na 2:2.

 

V dalším kole se Uherský Brod představí na domácím trávníku, kde bude hostit překvapení tohoto kola - hráče z Otrokovic.

Domácí čeká zápas na hřišti "béčka" Olomouce.



Ohlasy k zápasu


1. FC Slovácko B
Pavel Němčický: „Je to škoda. Když už jsme výsledek otočili, tak jsme pomýšleli na vítězství, o které jsme ale na konci přišli. Holt takový je někdy fotbal,“ poznamenal domácí trenér Pavel Němčický.

ČSK Uherský Brod
Martin Onda: „Na konci jsme stáhli hru na tři obránce. Věřili jsme tomu, že nějaké šance přijde. Jsem rád, že to tentokrát vyšlo,“ vyjádřil se ke konci zápasu a vyrovnání hostující trenér Martin Onda.



Sestavy


1. FC Slovácko B
J. Borek [-] - V. Pak [-] , D. Pisar [-] , A. Kočí [-] , O. Porč [-] , T. Vincour [-] , l. pernica [-] (92. Š. Gabriš [-] ) , I. Aldin [-] , D. Kratochvíla [-] (87. M. Tomaštík [-] ) , V. Bartoš [-] , M. Polášek [-]

ČSK Uherský Brod
F. Jícha [-] - M. Lorenc [-] , M. Flasar [-] , V. Pavlíček [-] , M. Vrága [-] , L. Nevařil [-] (80. J. Zámečník [-] ) - J. Švrček [-] (46. M. Mančík [-] ) , D. Venený [-] , P. Šmatelka [-] (67. V. Gettler [-] ) - R. Josefík [-] , J. Michalec [-] (67. O. Strachoň [-] )

ŽK: 67. M. Polášek , 71. J. Borek , 78. T. Vincour , 91. A. Kočí - 15. P. Šmatelka , 62. M. Lorenc .
Počet diváků: 225. Rozhodčí: Drozdy Luboš - TOMANEC Josef, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Erik Mihola - asistent trenéra FK Blansko
Tip experta: výhra domácích

"Slovácko doma body ztrácet nebude a výhru si pohlídá".

Automatický komentář z expert tipu     23. 12. 2021 11:49

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích