Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 16:00

15.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hned bylo jasné, kdo je na domácí půdě!


2

Sousedské derby přineslo vyrovnaný zápas, kdy hosté měli častěji míč na svých kopačkách, ale nebezpečnější byli domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Luk začali utkání aktivněji a uzavřeli domácí na jejich polovině. Z první akce zápasu se ovšem prosadili domácí hráči, kteří následně přidali i druhý gól utkání a určili tak ráz celého zápasu. Luka se snažila tvořit hru, ale domácí je moc do šancí nepouštěli naopak sami hrozili rychlými protiútoky a ze standardních situací.

 

Druhý poločas začal jako skončil ten první. Hosté se snažili zvrátit vývoj utkání, ale nebezpečnějším celkem byl tým domácích Puklic. V průběhu druhého poločasu dorazili hostům posily z A týmu a přinesli oživení hry a Luka si začala vytvářet šance, domácí se ovšem nenechali rozhodit, pokračovali ve své hře a navýšili své vedení po standardní situaci.Následně Luka snížila a vsadila vše na útok, ale toho opět využily Puklice a prosadily se po rychlém protiútoku, když bych ve vápně faulovaný nejlepší hráč domácích Martin Křišťál a nařízenou penaltu sám proměnil.

 

V tomto bojovném utkání, hraném ve vysokém tempu, zvítězily tedy domácí Puklice 4:1.

 

AUTOR: BARBORA KRÁLÍKOVÁ



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Kabelka [-] - O. Vyskočil [-] (55. M. Toufar [-] ) , R. Novotný [-] , M. Pauser [-] , M. Tůma [-] , M. Křišťál [-] , M. Antoš [-] , M. Tůma [-] , J. Šimek [-] , V. Neubauer [-] (70. M. Driml [-] ) , M. Špendlíček [-] (89. R. Došek [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
D. Čaloud [-] - V. Kos [-] , M. Kubeš [-] , Z. Votava [-] (64. L. Tuma [-] ) , M. Neuman [-] (67. D. Mitev [-] ) - Š. Číhal [-] , M. Poláček [-] (73. M. Gregor [-] ) , M. Bratršovský [-] , P. Navrátil [-] , M. Zámostný [-] - L. Vařejka [-] -

ŽK: 75. D. Mitev , 88. M. Kubeš .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: GAVALLÉR Filip - DOŠEK Roman (N), RYCHLÝ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích