Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dokud se nepíská konec, hraje se!


Branky


4
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na první zápas jara se domácí celek sešel v dobré sestavě, ale bohužel místo zraněného brankáře R.Tomana musel odchytat utkání náš nejlepší střelec P. Dolejší. Tým z Rantířova přijel opět v hodně mladém složení. Do prvního poločasu se nastoupilo ve velkém tempu z obou stran. A už v 9. minutě se ujali hosté vedení. Našemu týmu se ale rychle podařilo odpovědět a ve 13.minutě po krásné akci M. Bednaříka s J. Mikešem to už bylo 1:1. Běžela 18. minuta a k trestnému kopu se staví nestárnoucí A. Čáp a obrací i s přispěním teče hostů v náš prospěch na 2:1. I když mladé pušky z Rantířova stále hrály ve vysokém tempu, tak i přesto nedokázaly vstřelit branku a už ve 25.minutě prohrávaly po krásném gólu kapitána M. Bednaříka 3:1, kdy z půlky přeloboval hostujícího gólmana. Další úder dostávají hosté ve 41.minutě, kdy skóruje na 4:1 M.Radouš. Nakonec prvního poločasu ještě gólem do šatny na 4:2 korigoval hostující J. Bartejs.

 

Ani ve druhé polovině se diváci nenudili a přestřelka pokračovala. Zápas se přeléval nahoru dolů a hrálo se ve vysokém tempu. V 63.minutě se za domácí opět trefuje A. Čáp. V 71.minutě skóruje podruhé v zápase i domácí M. Bednařík a domácí tým už (za stavu 7:2) pevně doufá ve všechny tři body. Bohužel soupeř se s tímto nechtěl smířit a dokonce v rychlém sletu tří branek dotáhl na konečných 6:5. Rantířov srazilo také hodně nepřesností v zakončení, což hrálo do karet hlavně našemu celku. Ale ani přes závěrečný tlak se jim vyrovnat nepodařilo, a tak se radujeme z první domácí výhry a pro oko diváka parádní utkání plné gólů. K hladkému průběhu zápasu přispěl i kvalitní výkon rozhodčího Surána.

 

ZASLALA: BARBORA KRÁLÍKOVÁ



Sestavy


TJ Cejle
P. Dolejší [-] - R. Havlíček [-] , T. Kašík [-] , J. Zlatuška [-] (40. J. Havel [-] ) , A. Čáp [-] , J. Křížek [-] - D. Čáp [-] , M. Bednařík [-] , M. Radouš [-] , J. Bednařík [-] - J. Mikeš [-] (89. J. Veselý [-] )

TJ Ježek Rantířov
Š. Böhm [-] (46. A. Pokorný [-] ) - M. Maštera [-] , M. Urbánek [-] (46. M. Mopils [-] ) , R. Maleček [-] , O. Suchý [-] (26. P. Kubů [-] ) - J. Janák [-] (72. T. Tichánek [-] ) , J. Kruntorád [-] , V. Karásek [-] , M. Chudoba [-] - M. Pernica [-] , J. Bartejs [-] (72. L. Szelke [-] )

ŽK: 61. M. Radouš , 79. P. Dolejší - 61. M. Chudoba , 69. J. Janák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SURÁN Vlastimil - KADLEC Michal, MÁSÍLKO Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 4. 2022 13:05
Fanoušek, Fotograf - TJ Cejle | Vysočina | Jihlava
Zápas na youtube : 1.polčas d2j3iTN6gwl, Lw8zntLGbFU, 2.polčas TL6Tdw9MnLI

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 19:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 14:16

Tip: výhra hostů