Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi nejlepšími a nejhoršími


Branky


40. J. Novotný - 6. L. Dvořáček , 26. D. Tesař , 37. D. Tesař , 64. M. Kolman (p.) , 72. M. Kolman , 77. J. Mareš
3

Zápas s očekávaným výsledkem mezi TJ Stříteží a TJ Sokol Bedřichovem se hrál za v celku příjemného počasí s přibližně padesáti diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Zápas začal přesně podle očekávání. A to gólem Bedřichova v 6. minutě od hráče Lukáše Dvořáčka. Celých dvacet minut se poté dokázala Střítež bránit proti útocím protivníka, dokud nepřišla na řadu střela Dana Tesaře ve 26. minutě. Což dokázal opakovat ještě ve 37 minutě svým druhým gólem. Poté přišel neočekávaný gól od Stříteže. Jáchymu Novotnému se podařilo probojovat až k bráně Bedříchova a dokázal ukončit svoji kombinaci se spoluhráči rychlou střelou do rohu branky. Tím byla první polovina ukončena ve stavu 3:1 pro Bedřichov.

Druhý poločas

Bedřichov v druhé polovině pouze opakoval co umí a dokázal Stříteži nasázet ještě tři góly. Jeden z pokutového kopu v 64. minutě po tvrdé hře střelou Martina Kolmana. Druhý se Bedřichovu povedl v 72. minutě stejnému hráči Martinu Kolmanovi. A poslední gól pro Bedřichov se povedl Honzovi Marešovi v 77. minutě po nájezdu týmu na branku bez šance na obranu Stříteže. Do konce zápasu už k žádnému dalšímu gólu nedošlo a zápas byl ukončen ve stavu 6:1 pro Bedřichov čímž si jen potvrdili svou dominanci v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bedřichov B
Dan Tesař: Zápas skončil podle očekávání, škoda že jsme nechali Stříteži propustit ten jeden gól a nedokázali jsme gólů nasázet ještě více. Nicméně zápas jsem si užil a není k němu co dodat.



Sestavy


TJ Střítež
R. Pavlík [-] - R. Heger [-] , R. Štěpán [-] , J. Sedmík [-] (81. P. Furbacher [-] ) , J. Sedmík [-] , J. Novotný [-] , A. Klubal [-] , J. Klíma [-] , D. Chládek [-] , J. Dršata [-] , R. Heger [-]

TJ Sokol Bedřichov B
T. Bartoň [-] - M. Kolman [-] , D. Lengal [-] , L. Dvořáček [-] , D. Tesař [-] (66. J. Paulík [-] ) , D. Cabúk [-] (56. J. Mareš [-] ) , M. Neuwirth [-] , D. Mašek [-] , A. Samek [-] , M. Albrecht [-] , O. Nováček [-]

ŽK: 58. R. Štěpán , 62. R. Heger , 86. J. Novotný - 90. O. Nováček . ČK: 49. A. Klubal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - NEJEDLÝ Jakub, MEZERA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:19

Tip: výhra hostů