Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 14:30

12.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Puklicí a Rantířovem


3

Zajímavá hra se spusty góly a akcí se hrála za hezkého počasí s přibližně padesáti diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý začátek

Zápas začal neobyčejně pomalu v porovnání s druhou polovinou zápasu, šancí moc nebylo a míč se držel spíše ve střední části hřiště. První gól přišel od Rantířova po nečekaném útoku na branku který ukončil Michal Pernica. Další gól byl od Puklice ve 20. minutě. Skóroval hráč Marek Tůma po proboření obrany Rantířova. Další gól pro Puklici přišel pouze 3 minuty po rozehrání od hráče Romana Křišťála. Šancí v první polovině moc nebylo tím pádem už k žádnému gólu nedošlo a první polovina byla ukončena ve stavu 2:0 pro Puklici.

Rozjezd zápasu

Do tuhého začalo jít teprve až v druhé polovině zápasu. K prvnímu gólu totiž došlo hned v první minutě rozehrání. Skórovala Puklice po rychlém útoku hned po rozehrání a ukončení Romana Křišťála. Rantířov se to pokusil obrátit v 53. minutě gólem od Antonína Pokorného, to si ale Puklice nenechala líbit a hned dvě minuty po tomto gólu opětovala brankou od Kamila Medvíka. Což ještě podpořil Antoš Marian z Puklice gólem v 62. minutě. Poslední gól zápasu a také druhý gól Kamila Medvíka byl v 80. minutě krásnou střelou na roh branky. Zápas se dohrál bez dalších zajímavých chvilek a s finálním skórem 6:2 pro TJ Sokol Puklice.



Ohlasy k zápasu



TJ Ježek Rantířov
Michal Pernica: Myslím si že v dnešním zápasu jsme mohli vydat výkon lepší a že na výhru jsme dosáhnout mohli. Kdyby jsme dokázali proměnit více šancí a kdybychom měli více kombinací s ukončením zápas by mohl dopadnout jinak.



Sestavy


TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] , M. Toufar [-] , T. Reiterman [-] , K. Medvík [-] , M. Tůma [-] , L. Maštera [-] (71. F. Kuchyňa [-] ) , M. Pauser [-] , R. Křišťál [-] (69. J. Souček [-] ) , M. Antoš [-] (86. M. Tůma [-] ) , J. Šimek [-] , L. Zeman [-]

TJ Ježek Rantířov
M. Vondra [-] - M. Horáček [-] , M. Maštera [-] , R. Maleček [-] , J. Kratochvíl [-] - T. Pochylý [-] (64. J. Janák [-] ) , V. Karásek [-] , M. Chudoba [-] , A. Hála [-] - M. Pernica [-] , A. Pokorný [-]

ŽK: 60. T. Reiterman , 75. F. Kuchyňa - 77. M. Maštera , 80. J. Janák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GAVALLÉR Filip - BÍLÝ Tomáš, BÍLÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 20:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 19:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 14:19

Tip: výhra domácích